Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez ebben az esetben lehet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ebben az esetben lehet a terhesség jele?

Figyelt kérdés

4. hónapja szedek fogamzásgátlót.

Első két hónapban minden rendben volt vele, 3. hónap közepén egy szemet elfelejtettem bevenni, rá egy napra meg is jött, de a 7 napos szünteben ismét megjött. tehát a múlt hónapban 2x volt meg.

Ebben a hónapban (tehát ez a 4.) minden szemet rendesen bevettem, mégis hamarabb jött meg 5 nappal, de azért végigszedtem normálisan, most meg a 7 napos szünteben vagyok és nem jött még meg. Már nem is fog, mivel megjött előbb? ezt mi okozhatta? a múlt hónapi tabikihagyás?

Vagy most is meg fog jönni még egyszer? Volt már valaki ilyen helyzetben? Orvoshoz most nincs lehetőségem eljutni, azért kérdezem itt, de amint tehetem menni fogok természetesen. addig is légyszi segitsetek, mitől lehet ez? félek a terhességtől, pedig ebben a hónapban minden szemet bevettem!

2012. febr. 16. 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak köztes vérzésed lehetett,ha szeded rendesen a tabit akkor nem hinném hogy terhes volnál.Ha annyira aggódsz én a helyedben vennék egy terhességi tesztet,csak a megnyugtatás végett.
2012. febr. 16. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Milyen tabit szedsz? lehet, hogy váltanod kéne valami másra. Én pl milligestet szedek, és sose volt még köztes vérzésem, mindig percre pontosan jön meg, pedig régen én is volt hogy több tabit is kihagytam egy hónapon belül, mert elfelejtettem. De szerintem nem lehetsz terhes, egyszerűen megbolydultak benned a hormonok valamitől.
2012. febr. 16. 13:36
 3/4 A kérdező kommentje:

novynette.

én is szedtem már ezt régebben is és nem volt vele gond, köztes vérzésem se volt, még az első hónapokban sem, pedig akkor még normális... erre most ilyesmi történik. Csak azt nem tudom most, hogy várjam, hogy megjöjjön, vagy már nem fog ebben a hónapban?

2012. febr. 16. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet a gyógyszer sem megfelelő. Köztes vérzés amiatt lehetett, mert elfelejtettél egy szemet, de hgy msot miért jött meg hamarabb... a gyógyszerre tudom fogni. De ha megjött ergo nem vagy terhes. Nődokihoz menj el, és panaszold ezt el, lehet ír fel egy másik gyógyszert. Esetleg csináltathatsz már egy tesztet, megnyugtatás képpen.
2012. febr. 17. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!