Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen megnyugodhatok akkor?
Figyelt kérdés
Még jan 1én együtt voltam a barátommal, amikor 2örténhetett egy kis baki,de nem 100%. Azóta megjött januárban meg ma is. Plusz 2 tesztet is csináltam ami negatív lett(múlt héten). Teljesen megnyugodhatok hogy nem vagyok terhes?2012. febr. 15. 21:15
2/6 anonim válasza:
anyámat hülyének nézték az orvosok amikor azt mondta h a terhessége alatt is megvolt.. de ugyanúgy 9 hónapig megj9tt neki..
3/6 A kérdező kommentje:
De gondolom a teszt jelezte azért anyukádnak meg észlelte a változásokat. Én meg semmit nem vettem észre magamon és a teszteknek is mutatnia kellett volna akkor. Köszi a válaszokat megnyugodtam:)
2012. febr. 15. 21:23
4/6 anonim válasza:
Aggódj csak még éveken át, mert tudod a szex és az élet kiszámíthatatlan...legalább is neked.nemhogy úgy választanál párt magadnak, akivel szívesen meg is házasodnál és akkor nem aggódnál többet, ha jön a baba! hanem örülnél. nem tudom, ismered -e a természetes családtervezést, ami csak felelősségteljes pároknak találtak ki, és működik. tehát szexelhetnek nyugodtan, nem lesz baba. de ha a természet úgy dönt, nem gond, mert házasok és a házasok elkötelezték magukat erre az esetre is. akkor szexszelj, ha tudod vállalni a felelősséget, ha még nem, akkor az életed építésén fáradozz kedves!
5/6 anonim válasza:
Nem vagy terhes ezek szerint. Legyél óvatos! Ugyanis aki szexuális kapcsolatot létesít, akkor tisztában van a lehetséges következményekkel, és azokat akkor vállalnia is kell.
6/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy egy bizonyos kor alatt, avagy a kor szelleme azt diktálja, hogy nem vagy felelős semmiért, azt csinálsz, amit akarsz! a szüleid is ezt mondják, nemde? nem beszélgetnek, de a gyerek is hárítja, mert csak azt csinál szegénykém, amit "szeret". ami nem terhes neki.(kivéve a suli, mert az kötelező)néha beszélgethetnétek a szüleitekkel, vagy olyan felnőttekkel, akik példaképnek tekintetek és többet tudnátok meg a szexről, mintha csináljátok. na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!