Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudni a hüvelygyűrűről?
Azt tudom hogy ez egy új fogamzásgátló módszer(2004 ben vezették be)Arra lennék kíváncsi hogy ha vannak az oldalon olyanok akik használják, mik a tapasztalataik.
Azt írják otthon is felhelyezhető...macerás-e vagy nem annyira vagy pl. tényleg olyan hatásos-e mint a tabletta(a gyártó ezt írja, de ez az érdeke...)Meg a mindennapi dolgokról. Aki tud valamit írjon! lécci:)
Szia! Én kipróbáltam tavaly a hüvelygyűrűt. Nekem nem jött be. Vérzéstől vérzésig van fent egy, szóval havi adag van, vagyis darab. 1 darab kb. 3000.-Ft. Összenyomva kell feltenni, ami nem fáj, olyan, mint egy tampon felhelyezése. Nekem az volt a gondom vele, hogy többször pisiléskor vagy nagyobb dolog végzésekor lecsúszott, volt, hogy kiesett a fürdőszobában a kőre, ami nem túl higiénikus. Lehet, hogy csak béna voltam, de mivel a hüvely egyébként is váladékos, simán megvan a lehetősége, hogy csúszkáljon. Ha tampont is használtam, volt, hogy tamponnal együtt jött ki.
Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem bíztam benne, hiába bocsátja ki magából a fogamzásgátó anyagot.
Itt fórumoznak a hozzászólók a hüvelygyűrűről: [link]
Dönts jól, egy próbát lehet, hogy megér...
Köszi a segítséget!Nem is tudom eléggé elbizonytalanít.
Még alszok rá párat.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!