Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha borostás marad az intim terület, asz szex közben kibökheti az óvszert?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem ma ezen nagyon elgondolkoztam. Pl. ha simogatom a péniszemmel úgy, hogy közben fent a gumi. Mennyi lehet az esélye ? Vagy ennél strapabíróbbak?2012. febr. 11. 23:15
1/4 anonim válasza:
Biztos, hogy nem fog attól kiszakadni, attól többet bír
2/4 anonim válasza:
veszélyes lehet mert a szőrszál keményebb a réznél is
4/4 anonim válasza:
Nekem egyszer levágta tőböl a farkamat, mármint a szőrszál. Még szerencse,hogy volt jégkocka ,gyorsan beszaladtunk ügyeletre visszavarrták, csak fordítva, most ,ha hugyozok, a hátam mögé megy a két lábam között. Komolyan nem vicc. Sz.tem örüljetek ,hogy csak a gumi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!