Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy miután a barátnőm szájába élveztem, kiköpte és valamilyen módon bejuttatta a hüvelyébe rögtön szex után?
Ne nézzetek hülyének. 3 év után szétmentünk a barátnőmmel mert nem akartam gyereket, 25 éves vagyok.
a minap felhívott, hogy terhes, mert amikor legutóbb együtt voltunk, akkor ő kiköpte egy pohárba és utána rögtön elment wcre és bejuttatta magába... és beugrott hogy tényleg rögtön kiment a szobából és elment wcre, én meg nem láttam mit csinált mert tök sötétbe csináltuk. ez lehetséges hogy terhes lesz ettől???? segítsetek, lehet hogy csak ugrat?
mivel nekem régről van egy gyerekem akivel nem élek együtt látja hogy mennyire rosszul érint ez az egész és tudja hogy jó apa vagyok( rendszeresen látogatom, fizetem a gyerektartást)
mondtam neki régen hogy ha legközelebb bármikor is születik gyerekem nem fogom soha elhagyni és éppen ezért CSAK akkor leszek újra apa, ha megtaláltam az igazit.
tudja hogy ezzel meg tud fogni.. nincs mit tenni. szeretem őt de erre nem találok szavakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!