Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy miután a barátnőm szájába élveztem, kiköpte és valamilyen módon bejuttatta a hüvelyébe rögtön szex után?
Ne nézzetek hülyének. 3 év után szétmentünk a barátnőmmel mert nem akartam gyereket, 25 éves vagyok.
a minap felhívott, hogy terhes, mert amikor legutóbb együtt voltunk, akkor ő kiköpte egy pohárba és utána rögtön elment wcre és bejuttatta magába... és beugrott hogy tényleg rögtön kiment a szobából és elment wcre, én meg nem láttam mit csinált mert tök sötétbe csináltuk. ez lehetséges hogy terhes lesz ettől???? segítsetek, lehet hogy csak ugrat?
neked szuper spermád van! Túléli egy nő száját! És pont ovulációkor csinálja, ami a 28 napos ciklusból csak 1!!!! nap!
Gratulálok!
20:02
nem igazán értem a cinizmust, de biztos már késő van.
fogalmam sincs, hogy mennyi ideig élhet a sperma, illetve hogy a nyál rontja e a termékenységet, azt tudom, hogy felhívott és most nagyon nem tudom mit tegyek. egyáltalán igaz e, foglalkozzak e ezzel. de ezek szerint lehetséges..
bozontosborz egyetértek veled, ezért nem értettem 20.02est.
hihetetlen... megtervezett mindent előre, felhívott két hét után hogy utoljára legyünk együtt, kiszámolta a peteéérését és... ez komolyan velem történik???? csak annyit kértem tőle hogy adjon még egy évet amig össze nem gyűjtünk a babára legalább fél millió forintot... ezt érdemeljük mi férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!