Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valaki megtudná mondani, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki megtudná mondani, hogy hogyan véd a hüvelygyűrű?

Figyelt kérdés
Barátnőmtől hallottam ,hogy sokkal jobb mintha gyógyszert szednék. Nektek mi a véleményetek róla? (L/16)
2009. jún. 2. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy véd, hogy mivel folyamatosan bent van a hüvelyben ezért a hüvely "nedvével" érintkezve lassan hormonokat bocsát ki folyamatosan, megszakítás nélkül és azok meggátolják hogy a hímivarsejt a méhbe jusson vagyis elpusztítják a spermiumok ostor részét (vagyis a farkát amivel hajtja magát előre) így nem tud bejutni a hüvelybe.

Amúgy nagyon tuti én is ezt használom és jobb mint a tabletta, mert nem mérgezi az egész szervezetedet, hanem pont ott hat ahol kell!

17/L

2009. jún. 2. 20:50
 2/7 A kérdező kommentje:
köszii.
2009. jún. 2. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt használom. Meg vagyok vele elégedve nagyon.
2009. jún. 2. 20:51
 4/7 A kérdező kommentje:
kb. mennyibe kerül ?
2009. jún. 2. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A hüvelygyűrű egy rugalmas, átlátszó, majdnem színtelen gyűrű, mely a hüvelybe felhelyezve, hasonlóan, mint egy tampont, a benne lévő hormonok segítségével meggátolja a teherbeesést az ovuláció gátlásával.

A menstruáció első napján kell felhelyezni a gyűrűt, ahol formájának köszönhetően a helyén marad, és csak ritkán lehet érezni. Három hét letelte után kell eltávolítani, és utáa lesz vérzés.

jobb mint a tabi mert nem kell mindennnap szedni szal ha feledékeny vagy akkor jobb meg nem befolyásolja a hatását ha hánysz vagy ha megy a hasad

de mivel lehet érezni hát ebbe az esetbe meg a tabi a jobb .

amúgy ez mint fent van googlen is.^^

2009. jún. 2. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
jobb helyeken 3000
2009. jún. 2. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:
ha egy havi adagot veszel akkor 3400-3500 körül mozog, ha 3 havit akkor 8000-9000 ft.
2009. jún. 3. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!