Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjem be a kihagyott tablettát? Bőv lent.
Figyelt kérdés
igen olvastam a tájékoztatót.. :) a 3.héten történt ez tegnap nem itthon aludtam de nem volt így tervezve és itthon maradt a gyógyszerem. azt írják, hogy vegyem be még akkor is ha ez azt jelenti hogy kettőt kell bevenni.. nekem ez az utolsó két darab.. meg hogy ne hagyjam abba folytassam a következő csomagot, vagy hagyjam abba és tartsam most a 7 nap szünetet.. csak ez a két lehetőség van? egyszer már előfordult, hogy kettőt vettem be az utolsó két darabot majd másnap megjött.. ilyenkor viszont kiegészítő védekezésre van szükség a következő pár hétben nem? 1 órája (20:15) kor vettem be a tegnapit, ha lefekvés előtt beveszem, akkor kell kiegészítő védekezés? vagy inkább holnap reggel vegyem be és akkor jövőhét kedden kezdjem a másik csomag szedését? (yasminelle-t szedek)2012. febr. 5. 21:17
1/8 anonim válasza:
Ezt elb@sztad.
Már csak időgéppel menne.
2/8 anonim válasza:
holnap reggel vedd be a következőt és holnap este a legutolsót.
a párod ne élvezzen beléd,ez a fontos.
3/8 A kérdező kommentje:
már bevettem az egyiket egy órája..:/
2012. febr. 5. 21:26
4/8 A kérdező kommentje:
mennyi ideig nem kéne belém élveznije? amúgy köszönöm :)
2012. febr. 5. 21:26
5/8 anonim válasza:
Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét... Vagy csak az anyád, elvégre az a dolga, hogy melletted legyen, amikor szükséged van a segítségére.
6/8 anonim válasza:
Csak azért nem adok tanácsot, mert én nem szedek...
7/8 A kérdező kommentje:
a gyakori kérdés azért van hogy ha valami kérdésem van feltegyem.. :) az anyám nincs otthona annynira a témában az orvosom pedig szabadságon nem véletlen tettem fel itt a kérdést :) nincs helyettese mielőtt ebbe kötne bele bárki :)
2012. febr. 5. 21:29
8/8 A kérdező kommentje:
azért köszönöm..
2012. febr. 5. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!