Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka?
Figyelt kérdés
egy hete volt abortuszom és még mindig menstruálok. Normális ez?2012. febr. 1. 19:24
1/9 anonim 

válasza:

Bárki bármit is mond: nem! Nekem spontán vetélés utáni küretnél volt ilyen tünet, még az orvos is elhajtott (ultrahang nélkül). Nagyon komoly gyulladásos állapot alakult ki belőle, két hasi műtétem is volt. Nem részletezem, de nagyon komoly volt!
Jobb a békesség, menj el orvoshoz, és ragaszkodj az ultrahanghoz!
2/9 A kérdező kommentje:
utánna még kétszer is ultrahangon megvizsgált s azt mondta minden okés
2012. febr. 1. 19:30
3/9 -=Koldus=- 

válasza:

Akkor menj el több orvoshoz is...
4/9 anonim 

válasza:

Szerintem is menj még máshoz is! (Első vagyok.)
Nekem az 5. doki jött rá akkor, hogy mi a bajom!!!! Hidd el, nagyon csúnya dolgok tudnak kialakulni!
5/9 anonim 

válasza:

12 ultrahang, egy hasi CT, és egy hasi műtét után sem tudták, hogy mi a gond!
Fájdalmaid nincsenek?
6/9 A kérdező kommentje:
de rendesen fáj a hasam mint mikor menstruálok
2012. febr. 1. 19:44
7/9 anonim 

válasza:

szóval mióta volt abortuszod,azóta folyamatosan 7napja már vérzel?ez valszeg nem menstruáció....menj be az ügyeletre!
8/9 A kérdező kommentje:
van mikor gyengébben van mikor erősebb
2012. febr. 1. 19:50
9/9 anonim 

válasza:

Doki, mindenképp!!!!
Ne engedd elhajtani magad!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!