Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szedek, napok óta 'meg fog jönni' érzésem van. Ugye nem lehet hogy teherbe estem és amiatt?
Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 09:41
1/3 anonim válasza:
Ilyen érzésem nekem is szokott lenni. Teljesen olyan mintha meg akarna jönni, és nem akkor mikor tényleg meg kell jönnie, tehát hogy előtte egy két nappal, hanem sokkal korábban. De nálam egyszer sem volt még gond. Mondjuk nekem ez a 3. levelem...lehet még nem állt rá teljesen a szervezetem. Szerintem nincsen gond :)
3/3 anonim válasza:
nekem is szokott ilyen lenni. ne aggódj semmi gond nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!