Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Diane 35 - Hüvelyszárazság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diane 35 - Hüvelyszárazság?

Figyelt kérdés
Nem használom túl gyakran ezt az oldalt, most mégis megpróbálkozom ezzel a kérdéssel, gondoltam nem vesztek vele. Sajnos szex közben időnként hüvelyszárazság jelentkezik nálam, és az oka rejtély egyenlőre, voltak bakteriális panaszaim, de jelenleg nincsennek. Utánaolvastam a neten, és jónéhány helyen összefutottam megerősítésként azzal amit eddig is tudtam, hogy a hormolális tabletták is okozhatják a hüvelyszárazságot. Másrészt itt a fórumon találtam olyan bejegyzéseket, ahol arról írnak a tabletta abbahagyása okozta. Már készülök a dokihoz, de gondoltam megírom ide, hátha van valakinek tapasztalata!?
2012. jan. 31. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Bár a Diane 35-tel nincs tapasztalatom, én is nehezebben nedvesedem, mióta fogamzásgátlót szedek. Gondolok itt ilyenre, hogy néha a párom hozzám sem ért, megcsókolt, aztán már "rakhatta is be", most meg hosszú előjáték után is fájdalmas néha. Illetve voltak hetek, mikor szinte alig, bár az gombás fertőzéses kezelés után volt, akkor úgy gondoltam, hogy lehet az okozza.

Az lesz a legjobb, ha elmész az orvoshoz, és íratsz fel másikat.

2012. jan. 31. 18:05
 2/2 anonim válasza:
Ismerős a probléma, én először az STD-n kikezeltettem magam azután Cikatridina kúpot használtam és ez nagyon jó!
2012. ápr. 23. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!