Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan intézzem úgy, hogy kiszakadjon a gumi?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha a szeretőm elhagyná a férjét és szerintem, ha "véletlenül" egy ilyen baleset során teherbe esne, akkor kidobná a férje. Hogyan intézzem el, hogy kiszakadjon a gumi?2012. jan. 30. 21:07
1/18 anonim válasza:
kefélj olyan gyorsan, hogy elolvadjon
3/18 anonim válasza:
Ez nagyon paraszt hozzáállás... ne akarj már beleavatkozni ennél is jobban a kapcsolatukba..
5/18 Nazira válasza:
Tudod vannak az esemény utáni tabletták hát azt fog venni ha rájön, h kiszakadt. 1 kiszakadt óvszertől nem bizti ,h terhes lesz azért :) Én a helyedben nem szívatnám így meg, inkább hagyd ott ha ő nem akarja a férjét úgy megtod tényleg kellesz e neki v sem ha ez a célod. Attól mert kidobná a férje találna melletted is vki mást mivel te is a szeretője vagy ezt akarod? Az ilyen kapcsolatoknak nem sok jövőjük van sajnos hiába vagy belé szerelmes ő sosem hagyná ott akivel van...
6/18 anonim válasza:
persze csináld csak..de arra nem is gondolsz hogy esetleg hogy a f.aszi nem akarja..csináld csak,remélem vissza megy a férjéhez a gyereket meg rá sózza...
8/18 anonim válasza:
max azt hiszi a férje,hogy tőle terhes....szerintem hiába lyukasztod i :D
10/18 anonim válasza:
Akkor nyalna vissza a fagyi, ha a nő teherbe esne tőled, de:
1.) A férje (esetleg a nő is) azt hinné, hogy a férjétől van, és közösen nevelgetnék nagy boldogságban
2.) megszületne a baba, te elismernéd, a nő a férjével együtt nevelgetné nagy boldogságban, te meg fizetnég 2 évtizedig a gyerektartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!