Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lindinette20 nektek segített...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lindinette20 nektek segített a bőrötökön vagy nőt a melletek tőle?

Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 12:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Én csak három hete szedem, de már most teljesen kitöltöm a 70/B-set (kb 1, másfél éve még alig volt mellem, 70/A-sat hordtam), plusz végre sikerült híznom 1-2 kilót. A bőrömön is láthatóan segített, már nem vagyok annyira pattanásos. Szóval nekem elég hamar hatott, de szerintem ez egyén függő, van aki 10-20 kilót hízott vele, vagy épp rosszabb lett a bőre. Ha neked sem segítene, vagy túlságosan híznál tőle, pattanásosodnál, akkor térj át másikra!

De amúgy azóta hogy szedem folyton vérzek, már lassan 4 hete, tegnap voltam dokinál, de azt mondta ez természetes ilyenkor, ne aggódjak. Szóval ha neked is ez lesz, ne aggódj! (Mondjuk nem tudom Te mióta szeded, én még csak az első levéllel szedtem be!)

2009. máj. 30. 13:01
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

10-20 kilót a Lindynette20-tól sztem nem hízott senki, ebben már nagyon kevés a hormon, ennyit nem lehet hízni tőle!

Nekem nem nőtt a mellem tőle, és bőröm sem változott.

2009. máj. 30. 13:06
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
nekem csak egy nagyon picit nőtt tőle a mellem sajna... a bőröm továbbra is tiszta, bár nem tudom,hogy a gyógyszertől e, mert azelőtt sem voltam pattanásos :)
2009. máj. 30. 13:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok.

Kedves második válaszoló, akár hiszed akár nem, sajnos ismerek is olyat, akinél így hatott. Akár alacsony , akár magas, mégiscsak hormon, van aki így reagál. Lásd, én is, pedig csak 3 hete szedem. (bővebben itt olvashatsz beszámolókat a lindynette 20 okozta kellemetlenségekről vagy kellemes hatásokról: [link] ) Itt ha kicsit visszaolvasol, találhatsz olyat is, aki 20 kilót hízott tőle! (Szóval nem csak kitalálom...)

2009. máj. 30. 13:17
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
De basszus, ha látod hogy már felszedtél 5kg-ot, mióta elkezdted szedni, akkor csak abbahagyod, nem? Vagy vársz még, amy fel nem jön meg +15kg?
2009. máj. 30. 13:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó válaszoló:

Nem én szedtem fel 5 kilót, én csak másfelet szedtem fel, de ennek örülök, mert a súlyos ételallergiáim miatt nehezen hízok, elég vékonyka vagyok.

Aki meg érzi, hogy attól hízik, annak ajánlatos átállni másikra. Ezt írtam az első hozzászólásomban is.

2009. máj. 30. 13:40
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

De hízni???? nekem semmi szükségem plussz kilókra, és a doki is azt mondta nemlesz.....ezek szerint mégis...:s

2009. máj. 30. 14:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

6 éve szedem ezt a gyógyszert, semmi változást nem tapasztaltam még :) Elméletileg minden nőnek a saját szervezete számára legmegfelelőbb fogamzásgátló gyógyszert írják fel, előzetes orvosi vizsgálat és vérvétel után. Minél kivesebb hormontartalom van benne, annál kevésbé terheli meg a szervezeted. Ebben minimális van! Az meg hogy 1-2- embernél fura mellékhatásai vannak ,nem kell általánosítani, és megilyedni hogy lehet neked is..., ne félj.

Semmi esetre sem térnék át másik gyógyszerre, nagyon megbízom benne, a tablettás fogamzásgátlók között is nagyon alacsony az ezt szedők teherbeesési aránya!

2009. máj. 30. 17:50
 9/12 anonim ***** válasza:
68%
Elsősroban azért szedünk fogmazásgátlót, hogy ne essünk teherbe, nem azért hogy nőjjön a mellünk :) arra ott vannak a plasztikai sebészek. A bőrről meg ennyit, hogy ha valakinek nagyon csúnya, jelentheti azt is, hogy nem megfelelően táplálkozik pl. túl sok hús vagy zsír, kevés vitamin. Ha meg hormonális, úgyis elmúlik hamar!
2009. máj. 30. 17:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Fél éve szedem és eddig semmi bajom tőle. Nőttek a melleim szép a bőröm tőle, a körmeim megerősödtek és a hajam se zsírosodik annyira. Hizni 1-2 kilót híztam tőle amit nem bánok:)
2009. máj. 31. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!