Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen márkájú óvszert használtok szeretkezésnél? Kort írjatok és nemet
Amíg használtunk mi is durexet használtunk, azon belül igazából mindegy volt, a gyümölcsöset szerettem pl. :)
Én nem bírok minden óvszert, valamelyik vagy olyan "síkosítóval" van ellátva vagy kidözsöl, vagy nemtudom, de néhány tolás után olyan iszonyatos égő fájdalmat érzek, hogy muszáj abbahagynunk. Rám egyedül a Durex nem volt ilyen hatással, pedig próbáltunk már elég sok félét.
Egyszer egy no name-el is próbálkoztunk, pár perc után én majdnem sírva fakadtam. Órákon keresztül, fürdés/kimosás után sem igen akart csillapodni a fájdalom, azt hittem soha többé nem fekszek össze a párommal. :) Nálunk a gyógyszer jobban bevált, ha muszáj, akkor pedig Durex, nincs több kísérletezés!!
Mi durexet, abból is leginkább az elite verziót. Nem túl vastag az anyaga ahhoz, hogy zavaró legyen, és eléggé síkosított is.
A www.ovszerbolt.atw.hu oldalon olcsóbban és diszkréten be is szerezhetitek, egy ideje mi már csak onnan veszünk. :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!