Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most mi van? Terhes leszek?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jokaieleg kérdése:

Most mi van? Terhes leszek?!

Figyelt kérdés

Szeretkeztünk a szerelmemmel vasárnap. 3x egymás után. Gumival védekezünk, de az utolsó menetben a gumi kicsit felcsúszott. Párom ellenőrizte, nem szakad a gumi, nem folyt ki belőle egy csepp sem. Nem is idegeskedtem, de ma erősen görcsölt a hasam, és a mellem is kemény, holott a menstruációm még csak 4 hét múlva kell hogy jöjjön. A 72 órás tablettával elkéstem! Most mit csináljak? Terhes leszek? Orvoshoz nem mehetek, mert vidéken lakom, és nagyon nehéz megoldani a bemenetelt a dokihoz... vagy mégis ez lenne a legjobb megoldás?

Írjatok kérlek!

2012. jan. 25. 23:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A hetek számát elírtam. 2 hét van a következőig. A választ pedig az én, bölcs, imádnivaló Édesanyám adta meg: tüszőrepedésem van, és attól kemény a mellem, és görcsöl a hasam!:]

Köszönöm azért a normális válaszokat!

Köszönöm még egyszer!:]

2012. jan. 26. 10:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Na igen, az utóbbi időben én is 'rászoktam' arra, hogy menstruáció előtti tüneteket produkáljak peteéréskor.. Legelső alkalommal én is beparáztam:)
2012. jan. 26. 13:09
 13/15 A kérdező kommentje:

Ez nagyon megnyugtató kedves utolsó! Köszönöm neked, a megerősítést!:]

Puszi.

2012. jan. 26. 16:51
 14/15 tevetke ***** válasza:
Ne haragudj, de ha ennyit nem tudsz magadtól, akkor..... áh mindegy... hagyjuk... már leírtam másik 100 helyen...
2012. jan. 27. 01:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem kértem ítélkezést,csak normális válaszokat. Köszönöm!
2012. jan. 30. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!