Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van? Terhes leszek?!
Szeretkeztünk a szerelmemmel vasárnap. 3x egymás után. Gumival védekezünk, de az utolsó menetben a gumi kicsit felcsúszott. Párom ellenőrizte, nem szakad a gumi, nem folyt ki belőle egy csepp sem. Nem is idegeskedtem, de ma erősen görcsölt a hasam, és a mellem is kemény, holott a menstruációm még csak 4 hét múlva kell hogy jöjjön. A 72 órás tablettával elkéstem! Most mit csináljak? Terhes leszek? Orvoshoz nem mehetek, mert vidéken lakom, és nagyon nehéz megoldani a bemenetelt a dokihoz... vagy mégis ez lenne a legjobb megoldás?
Írjatok kérlek!
Ha nem szakadt ki a gumi, mitől lennél terhes. És nem hiszem, hogy a terhesség jelei ilyen hamar utatkoznának. Még egy hét sem telt el. De hogy mitől fáj a melledd, meg görcsölsz, nem tudom. Ezt csak orvos tudja megmondani és az semmiképp nem árt, ha elmész hozzá.
24/l
Vasárnap szexeltetek. Nem került beléd sperma. Három nap után képzelegsz. Nem nőgyógyász kell neked.
Ha mégis, gyerek lenne belőle, nevezzétek Houdininek!
"Orvoshoz nem mehetek, mert vidéken lakom, és nagyon nehéz megoldani a bemenetelt a dokihoz..."
Azon izgulni, hogy valami baj van, valóban sokkal egyszerűbb... sőt (ha van valami bajod) még akár meg is várhatod, hogy nehezen gyógyíthatóvá váljon vagy elpatkolj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!