Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Sok helyen hallani, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok helyen hallani, hogy háziorvos is írhat fel fog. Gátlót. De ez hogy működik pontosan?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy honnan tudhatná a háziorvos, hogy én fog.gátlót szedhetek-e egyáltalán és hogy milyet? Erről kellene kérni valami 'igazolás't a nőgyógyásztól vagy mi?
2012. jan. 24. 12:17
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Jól mondod. A nőgyógyász megvizsgál, felírja, és ha kérsz, ad egy javaslatot. A javaslatot odaadod az orvosnak, ez alapján már joga van felírni a gyógyszert.
2012. jan. 24. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Én elmentem anno nőgyógyászhoz, ő felírta, és ezután már a házidokimhoz mentem el mindig, mert a nőgyógyászhoz bejutni kicsit bonyolultabb.
2012. jan. 24. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Nekem csak úgy írja fel, ha elviszem a nőgyógyászaton kapott leletemet.Azon rajta van a fog.gátló fajtája is.1 évnél régebbi papírt nem fogad el.
2012. jan. 24. 12:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát nekem a leletemen nyoma sincs a fog.gátló nevének. A rákszűrés eredményét kaptam meg meg az acp rezisztencia vizsgálatát... Akkor még egy utam mindenképp lesz a nőgyógyászhoz azért a javaslatért. Köszi a válaszokat!
2012. jan. 24. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
kérj a nőgyógyásztól ajánlást, azt add oda a háziorvosnak, és akkor utána egy évig a háziorvos is írhat fel. én is ezt csinálom a pulmonológiával, mert oda kb 2 hónap bejutni, és bár a háziorvos is felírhatná azt, amit használok, csak akkor nem 3000 ft lenne, hanem 12000
2012. jan. 24. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Én elmentem nőgyógyászhoz,kiírta a tablettát ,utána a háziorvossal irattam ki mindig,vagyis az aszisztensel,a háziorvos csak aláírta,de soha nem kértek semilyen papírt,csak megkérdezte,hogy milyet írjon?!
2012. jan. 24. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó:

ennek valószínűleg az az oka, hogy mind két orvos tagja egy digitális rendszernek, ami alapján meg tudják nézni egymás munkáját. Volt, hogy kérdezte a fogorvos adjon-e igazolást, mondtam, hogy nem kell, mert ma voltam bőrgyógyásznál is. Pötyögött a gépben, és már tudta is a diagnózist. (de ez nem követelmény, nincs minden orvosnak ilyen lehetősége.

2012. jan. 24. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!