Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tabletta mikortól véd?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tabletta mikortól véd?

Figyelt kérdés
Szombaton kezdtem el szedni tablettát, a menszeszem első napján. Ma a 2. tabletta beszedése után a barátommal védekezés nélkül együtt voltunk. Nem bennem ment el, de előváladéka volt. Bár én úgy tudom 1.naptól véd (különben nem csináltuk volna) most mégis kételyeim támadtak. Írjatok légyszi, hogy mit tudtok ezzel kapcsolatban!

2012. jan. 23. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
már bocs, de nem tudtad volna előtte elolvasni a betegtájékoztatót?? nem tudom a te tabid mikortól véd..... az enyém az első nap után, ha mensi első napján kezdem el, papír szerint. Az orvos meg azt mondta egy hétig nem használjam önmagában.
2012. jan. 23. 21:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Symiciát szedek, nőgyógyászom azt mondta 1.naptól véd, de nem tudom belekalkulálta e, hogy menszesz alatt is együtt leszek a párommal, mert ugye normál esetben kb 5-6 nap után múlik el, és akk történik aktus. Erre sajnos nem kérdeztem rá, és ezért kételkedem..
2012. jan. 23. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
az első nap, az első nap amikor beveszed.
2012. jan. 23. 21:29
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ! ha vki még tud vmi infóval szolgálni az irjon légyszi
2012. jan. 23. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha a doki azt mondta, akkor legalább lesz kire fogni, ha baj történik:) Bár úgysem az ő felelőssége lesz. Ha nem is védene még a tabletta, menstruáció alatt nagyon nem valószínű a peteérés, úgyhogy nem lesz gond, szerintem.

Egy kérdés, ha megengeded: ha menstruálsz, hogy tudtatok együtt leni mindenféle egyéb (=gumi) nélkül? Nem is arra gondolok, hogy nem aggódsz, hogy összeszedsz vmi fertőzést, de a barátod ennyire bírja a vért? :O

2012. jan. 23. 21:54
 6/6 A kérdező kommentje:

15 hónapja együtt vagyunk, szerencsére nagyon szoros a kapcsolatunk, szóval én sem szégyenlősködöm ilyen szempontból, meg őt sem zavarja.:) Bár nem szoktunk ebből rendszert csinálni, ez kb a 2. alkalom hogy ilyenkor csináltuk..

köszi a válaszod!:) remélem nem lesz baj

2012. jan. 23. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!