Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha tegnap kellett volna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tegnap kellett volna megjönnie. Lehet terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjönnie a menstruációmnak de nemjött meg még ma sem és érzem a hasam alján hogy fáj mint mikor megszokott jönni de nemjön meg.Lehet hogy terhes vagyok?(értelmes válaszokat várok és nem bajként íromki)
2012. jan. 22. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Tegnap kellett volna megjönni, és már terhességi teszt. Hogyne. Egy hetet simán csúszhat, ha stresszelsz akkor fog is. A teszt pedig ha jól tudom csak 1-2hét után mutatja ki a terhességet, de ebben nem vagyok biztos. Ha 2héten belül nem jön meg akkor teszt és doki. Egyébként lehetséges hogy terhes vagy, de százalékot nem lehet mondani, rohadt sok változó játszik.
2012. jan. 22. 19:43
 12/15 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. jan. 22. 19:58
 13/15 Szőkevagyok,nemhülye ***** válasza:
33% az esély rá hogy terhes vagy.
2012. jan. 22. 20:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Az aktushoz képest 14 nap után tesztelhetsz. Nem akarlak elkeseríteni, de a terhesség elején nekem is volt olyan érzésem, mint amikor készült megjönni, ez a terhesség 10. hetéig tartott. Második nap késéskor délben is pozitív lett a teszt.

A különbség annyi, hogy mi akartuk a gyereket :)

2012. jan. 22. 20:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Az elmaradó menzesz időpontjában már lehet tesztelni. Elég idióta ötlet, hogy várjon két hetet. Két hét múlva már 6 hetes terhes lesz!!! (mivel a terhességet az utolsó menzesz első napjától számoljuk...)

És mivel gondolom nem tervezett a gyerek, így megtartani sem akarja, akkor meg nagyon nem mindegy, mikor derül ki a terhesség.

Kérdező: Nem hallottad még, hogy a megszakítás nem megfelelő védekezés?

Akkor most hallod. Sőt, lehet a saját károdon tanulod meg.

2012. jan. 22. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!