Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tegnap kellett volna megjönnie. Lehet terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjönnie a menstruációmnak de nemjött meg még ma sem és érzem a hasam alján hogy fáj mint mikor megszokott jönni de nemjön meg.Lehet hogy terhes vagyok?(értelmes válaszokat várok és nem bajként íromki)2012. jan. 22. 19:09
11/15 anonim válasza:
Tegnap kellett volna megjönni, és már terhességi teszt. Hogyne. Egy hetet simán csúszhat, ha stresszelsz akkor fog is. A teszt pedig ha jól tudom csak 1-2hét után mutatja ki a terhességet, de ebben nem vagyok biztos. Ha 2héten belül nem jön meg akkor teszt és doki. Egyébként lehetséges hogy terhes vagy, de százalékot nem lehet mondani, rohadt sok változó játszik.
13/15 Szőkevagyok,nemhülye válasza:
33% az esély rá hogy terhes vagy.
14/15 anonim válasza:
Az aktushoz képest 14 nap után tesztelhetsz. Nem akarlak elkeseríteni, de a terhesség elején nekem is volt olyan érzésem, mint amikor készült megjönni, ez a terhesség 10. hetéig tartott. Második nap késéskor délben is pozitív lett a teszt.
A különbség annyi, hogy mi akartuk a gyereket :)
15/15 anonim válasza:
Az elmaradó menzesz időpontjában már lehet tesztelni. Elég idióta ötlet, hogy várjon két hetet. Két hét múlva már 6 hetes terhes lesz!!! (mivel a terhességet az utolsó menzesz első napjától számoljuk...)
És mivel gondolom nem tervezett a gyerek, így megtartani sem akarja, akkor meg nagyon nem mindegy, mikor derül ki a terhesség.
Kérdező: Nem hallottad még, hogy a megszakítás nem megfelelő védekezés?
Akkor most hallod. Sőt, lehet a saját károdon tanulod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!