Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tegnap kellett volna megjönnie. Lehet terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjönnie a menstruációmnak de nemjött meg még ma sem és érzem a hasam alján hogy fáj mint mikor megszokott jönni de nemjön meg.Lehet hogy terhes vagyok?(értelmes válaszokat várok és nem bajként íromki)2012. jan. 22. 19:09
1/15 anonim válasza:
Valami sztorit nem akarnál leírni hogy gumi nélkül szexeltetek vagy valami? Értelmetlen a kérdés.
2/15 anonim válasza:
Nekem van hogy többet is késik... Nem biztos hogy terhes vagy, de hogy megnyugodj! TERHES VAGY!
3/15 anonim válasza:
Voltál fiúval vagy valami? Ha nem akkor biztos megszállt a szentlélek...
4/15 A kérdező kommentje:
Gumi nélkül voltunk együtt nem védekeztünk, időben kivette de előváladék az jött belém
2012. jan. 22. 19:14
5/15 anonim válasza:
Elegem van már ezekből a való világ fanokból, akik gumi nélkül nyomják és azt hiszik, hogy megvédi őket, ha időben kiveszi a gyerek.
6/15 anonim válasza:
Ha a következő 14 napban sem jön meg,akkor végezz el tesztet tegnaphoz képest a 14. napon....
1nap után még nem lehet terhes valaki,ahhoz 10-14 nap kell...megtermékenyítés,beágyazódás nem 1 nap...
8/15 anonim válasza:
egy újjabb f*sza kérdés. De am előváladéktól nem hiszem h lehet bajod
10/15 anonim válasza:
Nekem a megszakításos szextől lett egy szép kisfiam aki már 1 éves :)
NE CSINÁLJÁTOK MÁR GUMI NÉLKÜL!!!!!!
21/F :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!