Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan vedekezzunk ha a lany...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Error401 kérdése:

Hogyan vedekezzunk ha a lany meg szuz? Hogy a legjobb, milyen modszerek vannak?

Figyelt kérdés
tudom hogy milyen modszerek vannak korulbelul....tehat lanyoknak fogamzasgatlo fiuknak meg ovszer de ezen kivul meg van valami megoldas?es a fogamzasgatlok meg a kulonbfele erre kitalalt gyorgyszerek hogyan mukodnek?
2012. jan. 20. 22:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
elkepzelesbol tudja."kepzeld el":))
2012. jan. 20. 22:43
 12/15 anonim ***** válasza:
a gumi tényleg kellemetlen szüzesség elvesztésénél, mivel a szűz lány jobban stresszel, ezáltal kevésbé nedves.. vannak kúpok, tabletták, amik - biztos, ami biztos - megszakítással elég biztonságosak. talán elsőre nem is kéne végigvinni az egész aktust, elég lenne csak párszor behatolni a kedvesedbe, hogy szokja az érzést és erősödjön a hüvelyizma. nem kell semmit elsietni, az elsőnél nem az orgazmus a lényeg, sőt, nálunk hölgyeknél elsőre az elég ritka, sőt, szinte lehetetlen :)
2012. jan. 21. 02:23
 13/15 anonim ***** válasza:
49%

*a legutóbbi*

én szűzként is tudtam, hogy a gumi rossz, mivel vannak barátnőim, akik megosztották velem tapasztalataikat.

az, hogy tudja mi a helyzet, nem feltétlenül azt jelenti, hogy tapasztalt, lehet egyszerűen felkészült is :)

2012. jan. 21. 02:26
 14/15 anonim ***** válasza:
ha 18 alatti a lány a fogamzásgátló nem ajánlott,a pharmatex csak megszakításos védekezéssel használható, a spirált fiatal,nem szült nőknek nem teszik fel,marad a gumi vagy a pesszárium,vagy az önmegtartóztatás ha nem akartok gyereket,de szerintem a pesszárium sem jó még szűznek
2012. jan. 21. 09:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Nod 32! Nekem teljeskörű védelmet nyújtott eddig..
2012. jan. 21. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!