Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A 7 napos szünetben is véd?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 7 napos szünetben is véd?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam és mindenhol azt írták néhány kivétellel, hogy igen véd! Nekem az lenne a kérdésem, hogy én a múlt hónapban kezdtem el szedni és rendesen be is szedtem, bár csak a menzeszem 2. napján kezdtem el szedni, és ha csak eddig egy levelet szedtem be, akkor a hét napos alatt is véd?
2012. jan. 20. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is szedek gyógyszert ,nekem az volt ráírva a papírjára,hogy ilyenkor is véd.De ha idegesít akkor védekezz addig mással.
2012. jan. 20. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha szeded 21 napig,aztán van a 7 napos szünet,úgy tuti véd akkor is. Én megkérdeztem anno a nőgyógyászt,és ő ezt mondta. Csak ugyebár akkor "megjön"..és fokozottan kell vigyázni.
2012. jan. 20. 11:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Betegtájékoztatót olvasd el! Egyébként meg: igen, mindegyik véd a 7 napos szünetben.
2012. jan. 20. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!