Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
így is véd a 7 napos szünetben a fog. Gátló?
Az lenne a kérdésem, hogy 3 hónapja szedem a Mercilon fogamzásgátlót. 16éves vagyok. Ha ebben a hónapban 3nappal előbb abbahagytam, hogy előbb legyen mensim, akkor ugyanúgy véd a 7napos szünetben?
Még egy kérdés: így most a gyógyszer szünet 3.napjában vagyok. Még nem jött meg. Mitől lehet? Egyáltalán lehet ilyen? (rendesen szedem a fog.gátlót)
nem, így nem fog védeni
megmondom h miért. A gyógyszertájékoztatóban benne van, hogy ha át akarod állítani a mensesed érkezésének időpontját, akkor a gyógyszerSZÜNETET kell megrövidíteni. Tehát: beszeded a TELJES LEVELET, AZAZ 21 DARABOT. Ezután jönne ugye az 1 hetes szünet, de ezt nem 1 hétig tartod, hanem mondjuk csak 3 napig, és elkezded szedni így az új levelet. a szünetet rövidíteni és nem hosszabbítani kell, és mindig a teljes levelet szedd. Ne összevissza, mert egkevered a hormonrendszeredet. Plusz: lehet hogy a tabid több fázisú, és így nem kéne elbliccelni a dolgot. Ha rám hallgatsz, nem szeretkezel egyéb édekezés pl óvszer nélkül. De el kéne ám olvasni a betegtájékoztatót. Benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!