Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet ez a fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ez a fogamzásgátló mellékhatása?

Figyelt kérdés
13 napja szedem a Diana 35 fogamzásgátlót. Azóta észrevettem, hogy egyáltalán nem kívánom a páromat és a mellbimbóim nagyon érzékenyek. Ez lehet a gyógyszer miatt?
2009. máj. 27. 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.. nekem is ez volt. Ugyan ez a gyógyszer.. egy kalap sz.r, sok a panasz rá
2009. máj. 27. 12:28
 2/5 anonim válasza:
Igen. Nekem más gyógyszerektől is ez volt. (kb. 6 fajtát szedtem 4 és fél év alatt) Tulajdonképpen ráment a kapcsolatom.(szerencsére azóta sikerült rendbehozni) Teljesen frigid lettem tőle. Ugye nem kell mondanom h innen egy ördögi kör. nem kívánod- de nem akarsz rosszat a párodnak- mégis bevállalod- utána neked még rosszabb- még jobban nem kívánod... stb. Miután abbahagytam a szedését, egy év kellett hozzá, hogy visszaálljon a ciklusom. Azóta normális és bolgog megint a szexuális életem. Nagyon haragszom az orvosokra, hogy nem hívják fel kellőképpen a különböző mellékhatásokra a figyelmet. Volt olyan, aki azt mondta, nem igazak a tüneteim... BOcs ha offoltam, csak azért h. lássátok ebből komoly probléma is lehet.
2009. máj. 27. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:

13 nap nagyon kevés. Én is szedtem többfélét is, de nekem a diane35 volt a kedvencem. A melleim érzékenyebbek lettek tőle egy kicsit, de később az is elmúlt, és ennyi. Az összes többitől meg olyan válogatott mellékhatásaim lettek eddig, hogy az életkedvem is elmegy (hízás, májfolt, pattanás, hányinger, izzadás, no libido stb.) sajnos a dianes doki nyugdíjba ment, a többi okostóni meg nem írja fel, csak nyomatja a nagy modern gyógyszereket, amik nekem NEM jók. Nem is az érdekel, hogy olcsó (akkor még nagyon olcsó volt, már mindjárt utol éri a többit), hanem az, hogy nekem tényleg jó volt.

Mindenkinek másképp hat, lehet a gyógyszer mellékhatása szinte akármi, csak akkor egy lepedő lenne a tájékoztató és ettől szeretnek megkímélni.

Ismerősömnek például az egyik fajta gyógyszertől olyan érzése volt, mintha mindig ki lenne guvadva a szeme. A doki meg kiröhögte. Később beszélt másokkal is és megtudta, hogy tényleg megnövekedhet a szemében a nyomás vagy mi attól a fajtától. Nem is gondolná az ember, hogy miket okoznak ezek.

2009. máj. 27. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:
elozonek: a diane igazabol bor problemakra van, a fogamzasgatlas csak a mellekhatasa ugymond. fel evnel tovabb nem szabad szedni. valoszinlueg ezert nem akarja felirni a sok "okostoni"
2009. máj. 27. 17:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Van aki évek óta szedi és semmi baja. van akit meg a modernebb kicsinál...
2009. máj. 27. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!