Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ez a fogamzásgátló mellékhatása?
13 nap nagyon kevés. Én is szedtem többfélét is, de nekem a diane35 volt a kedvencem. A melleim érzékenyebbek lettek tőle egy kicsit, de később az is elmúlt, és ennyi. Az összes többitől meg olyan válogatott mellékhatásaim lettek eddig, hogy az életkedvem is elmegy (hízás, májfolt, pattanás, hányinger, izzadás, no libido stb.) sajnos a dianes doki nyugdíjba ment, a többi okostóni meg nem írja fel, csak nyomatja a nagy modern gyógyszereket, amik nekem NEM jók. Nem is az érdekel, hogy olcsó (akkor még nagyon olcsó volt, már mindjárt utol éri a többit), hanem az, hogy nekem tényleg jó volt.
Mindenkinek másképp hat, lehet a gyógyszer mellékhatása szinte akármi, csak akkor egy lepedő lenne a tájékoztató és ettől szeretnek megkímélni.
Ismerősömnek például az egyik fajta gyógyszertől olyan érzése volt, mintha mindig ki lenne guvadva a szeme. A doki meg kiröhögte. Később beszélt másokkal is és megtudta, hogy tényleg megnövekedhet a szemében a nyomás vagy mi attól a fajtától. Nem is gondolná az ember, hogy miket okoznak ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!