Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem lehet baj ugye?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehet baj ugye?

Figyelt kérdés
A menstruációm január 8-9.-én jött meg. Tegnap, azaz 14.-én együtt voltam a párommal. Használtunk gumit, de először betette az nélkül. Csak pár másodpercre. Előtte zuhanyzott, 2-szer volt pisilni. Így nem lehetek terhes ugye? Peteérés még nem lehetett ugye? Kéne esemény utáni tabi?
2012. jan. 15. 22:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
mi istenem?
2012. jan. 15. 22:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez az új szoveg amit a pasik kitaláltak h gumi nélkul csinálhassák. A naív kislányok meg beveszik
2012. jan. 15. 22:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Az hogy paranoiás vagy. Ne szexelj.
2012. jan. 15. 22:54
 14/17 anonim válasza:

Igen, lehetsz terhes, de nem sok esély van rá. :)

Ne hagyd neki, hogy ilyeneket csináljon. Elég idős vagy már ahoz, hogy komolyan vedd ezeket...

2012. jan. 15. 23:30
 15/17 anonim válasza:

A zuhany meg a vizeletürítés nem az előváladék termelését, hanem az előváladékban a spermiumok előfordulását nem teszi lehetővé. " Az előváladék tartalmazhat az ELŐZŐ ejakulációból visszamaradt életképes spermiumokat is, így akár megszakított közösülésnél is létrejöhet terhesség." - magyarra lefordítva: ha az ejakuláció után vizeletürítés történik, a visszamaradt spermiumok is távoznak a vizelettel együtt - (Wikipedia) "Az előváladék ritkán tartalmaz megtermékenyítésre alkalmas sejtet, mivel a prosztata termeli." (blogoldalt író orvos) "Az előváladékban - ha valóban csak előváladékról van szó - soha nincs annyi spermium, amennyi a megtermékenyítéshez kell." (Dr. Vízi János)

Most hirtelen csak ennyit tudtam összeszedegetni neked megnyugtatásul. Ez persze NEM azt jelenti, hogy legközelebb jó ötlet lesz minden nélkül egymásnak esni. Nem hinném, hogy most bajod lesz, de legközelebb tessék védekezni.

2012. jan. 16. 12:23
 16/17 anonim ***** válasza:
én azért ezt akkor sem venném készpénznek és max akkor csinálnam így ha már nem gond ha jon a baba
2012. jan. 16. 12:35
 17/17 anonim válasza:

Ne tudd meg, hogy én azalatt a két alkalom alatt, amikor így jártam, és megijedtem, hogy esetleg terhes lehetek, hogy féltem...de végülis csináltam tesztet egy-két hét múlva, kimutatta, hogy negatív, és utána meg is jött a menstruációm.

Valóban kicsi az esélye, hogy állapotos maradsz, de ha legközelebb ilyet csináltok, és még ha nem is hagyja benn a végéig, használj legalább helyi fogamzásgátlót (mondjuk a Pharmatex tablettát), úgy teljsen minimálisra redukálod az esélyét annak, hogy teherbe ess.

Szóval nyugi, és máskor okosabban :)

2012. jan. 16. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!