Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynette 30-at szedek de nem jó nap szerint kezdtem el szedni? Lehet ebből vmiféle próbléma?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 10:19
1/6 anonim válasza:
Hogy érted hogy nem jó nap szerint kezdted el szedni?
Már szeded és később kezdted mensi után? Vagy hogy?
2/6 anonim válasza:
Ha csak mondjuk a hétfői jelzés helyett a keddit vetted be először, akkor nem gond, mert minden tabi hatóanyaga uaz.
3/6 A kérdező kommentje:
Vasárnap elkezdtem szedni és véletlenül a szombatival kezdtem,ezt tegnap vettem észre,így értettem.
2009. máj. 26. 10:47
4/6 anonim válasza:
Akkor nincs gond. A lényeg, hogy szedd folyamatosan és a köv. levélnél jó napnál kezdd!
5/6 anonim válasza:
Én is azt szedek!
A levél összes bogyója ugyanaz,a napok megjelölése csak nekünk segítség,ha valaki nehezen tudja észben tartani a napi egy bogyót:)
Legközelebb majd figyeld,de ebből baj nem lehet
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget,mindenkinek...Akko megnyugodtam.Nagyon aranyosak vagytok!
2009. máj. 26. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!