Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap együtt voltam a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gerbanlilike kérdése:

Tegnap együtt voltam a barátommal, és nem védekeztünk de ő mindig kihuzza ha érzi hogy elmegy. Lehet ment belém egy kicsi 15 napja múlt a havim. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sűrgősen kéne.! Köszönöm a válaszokat előre is.!
2012. jan. 14. 01:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én nem veszekedtem veled:) sőt azt sem állítottam, hogy 100%-ig biztos vagyok benne, h most van a peteérése, csak valószínűsítettem. De ha szerinted nem most van, akkor pláne nem értem az esemény utáni bevételének felvetését... azzal nem érdemes szórakozni, az orvosok többsége akkor írja fel, ha ténylegesen a férfi beleélvezett a nőbe, nagyjából a peteérés időszakában. Na ebből a kettőből csak az egyik teljesült, az se biztosan... szóval végülis helyes a következtetésed: szerintem ne vegye be!
2012. jan. 15. 08:52
 22/27 anonim ***** válasza:
szerintem meg igen, vegye be. nem tudja, mikor van peteérése, fogalma sincs róla, lehet, hogy az aktushoz képest 2 nap múlva volt, de akkor meg még életben vannak a spermiumok, szóval... nekünk kiszakadt egyszer az óvszer a ciklusom végén, elmentem a nőgyógyászomhoz másnap, és azt mondta, mindenképp tanácsos bevennem.
2012. jan. 15. 10:19
 23/27 anonim ***** válasza:
És gondolom, bevetted. Jó, nyilván olcsóbb az esemény utáni, mint egy abortusz, meg mindenkinek a saját döntése, hogy mekkora kockázatot vállal be, de szerintem tényleg a legvégső esetre kell tartogatni... Mert oké, egyszer beveszed (lehet, hogy feleslegesen), és utána? Ha féléven belül elszakad a gumi megint - esetleg tényleg a ciklus közepén? Nem szaladhatsz megint esemény utániért.
2012. jan. 15. 11:18
 24/27 anonim ***** válasza:
Szerencsere nem szakadt el tobbszor, igazabol 3 ev alatt csak egyetlen egyszer:) de ez a csaj meg vedekezes nelkul csinalja, szal neki barmikor beuthet egy ilyen, hogy a pasi elkalandozik, es elfelejti idoben kihuzni. Manapsag a legujabbakban mar minimalizaljak a hormontartalmat, es nekem pl a szervezetem erzekeny szokott lenni a hormonhatasokra, de ettol a gyogyszertol nem ereztem nagyon semmit, utana meg idoben is jott meg a verzesem, pedig nekem sosem pontos:D plusz azert ez a tablettabevetel eleg nagy megnyugvas az embernek. Sokkal kevesbe aggodik utana. Kinek hianyzik h hetekig gorcsoljon, amik ki nem derul, hogy most akkor terhes e?
2012. jan. 15. 12:00
 25/27 anonim ***** válasza:
Azért nem mindenki ilyen mázlista az esemény utánival...:) A legtöbb esetben teljesen összezavarodik a ciklus, és esetleg meg sem jön, az megintcsak ahhoz vezet, hogy 'jaj úristen biztos teherbe estem', a stressz meg még inkább késlelteti... Nem feltétlenül jelent megnyugvást, hisz azzal sem 100%, hogy sikerül megakadályozni a terhességet, mondjuk abból a szempontból lehet esetleg megnyugtató, hogy ha már baj is történt, legalább én mindent megtettem, hogy nagyobb ne legyen.
2012. jan. 15. 13:00
 26/27 anonim ***** válasza:
nyugodj már meg, egyáltalán nem valószínű...
2012. jan. 15. 13:45
 27/27 anonim ***** válasza:
summa summarum, szerintem is vegye be. Nekem a legutóbbi ilyen "veszélyes" akcióm egy elszakadt óvszer miatt volt, azaz lyukasnak mondanám, és nem tudtuk, hogy kerülhetett-e belém valami, mert nem a legvége volt lyukas.. és másnap meg kellett jönnie, ezért nem vettem be gyógyszert, meg is jött. De nekem pontosan 28 napos a ciklusom, igaz, hogy a korábbi kommentemben ezért akadékoskodtam emellett.. de ha a kérdező fiatalabb, nem pontos a ciklusa, stb, akkor szerintem is érdemesebb esetleg egy összezavart menstruációval szenvedni pár hónapig (nekem ez volt évekkel ezelőtt, mikor bevettem az escapelle-t), mint egy abortusz következményeivel.
2012. jan. 15. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!