Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap együtt voltam a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gerbanlilike kérdése:

Tegnap együtt voltam a barátommal, és nem védekeztünk de ő mindig kihuzza ha érzi hogy elmegy. Lehet ment belém egy kicsi 15 napja múlt a havim. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sűrgősen kéne.! Köszönöm a válaszokat előre is.!
2012. jan. 14. 01:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet terhes.

Az egy dolog hogy kivette mielőtt elélvezett volna de folyamatosan termelődött az előváladék így az viszont ment beléd de a fiú meg ezt nem érezte.

Jobb ha csinálsz egy terhességi tesztet!

2012. jan. 14. 12:12
 12/27 anonim ***** válasza:
Mi ez a kérdés, h volt-e már ovulációja?? És mi ez a válasz, h nem volt még?? Honnan a fenéből tudod, hogy nem volt? Ha 2 hete múlt el a menstruáció, pont most van a peteérés időszaka... Gratula, jobb időpontot nem is választhattatok volna, most a legnagyobb az esélyed a babára...
2012. jan. 14. 13:04
 13/27 anonim ***** válasza:
pont ezt akartam kérdezni, hogy honnan tudhatná, hogy volt-e ovulációja? gondolom nem vett magának ovulációs tesztet csak úgy kiváncsiságból, hogy megnézegesse, mi a helyzet....egyébként meg ha 15 napja múlt el a menzesze, szerintem nem volt peteérése, mert a menzesz első napjától számítva 14 a ciklus közepe pont...mondjuk egy 5 napos menzesnél + 15 nap, az már a 20. napja a ciklusának. De ettől függetlenül én bevennék eseményutánit...
2012. jan. 14. 15:20
 14/27 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, az csak elméket, hogy pont a 14. napon érik a petesejt... bőven csúszhat +-5 napot.
2012. jan. 14. 15:22
 15/27 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de megeszem a kalapom, ha a kérdező egyáltalán tudja mi az az ovuláció.

Mégis honnan a picsből tudná már, hogy volt-e már vagy sem?

Inkább húzzon el tablettáért, mert ilyen hülyéből nem kell több.

2012. jan. 14. 17:03
 16/27 anonim ***** válasza:
15:22 azért írtam, hogy vennék be a helyében eseményutánit. azt meg, hogy 20. napja van a ciklusának, azért, mert előttem írták, hogy: "Ha 2 hete múlt el a menstruáció, pont most van a peteérés időszaka..." és ez így nem pontos szerintem.
2012. jan. 14. 19:34
 17/27 anonim ***** válasza:
64%-os: Oszt honnan tudod, hogy neki 28 napos a ciklusa, és nem 34-35?
2012. jan. 14. 19:36
 18/27 anonim ***** válasza:
és te honnan tudod, hogy 35, nem 28? :) nem tudom miért velem veszekedtek, mikor megírtam, hogy szerintem mit tegyen, szerintetek ne vegyen be eseményutáni tablettát? rendben, akkor véletlenül se!!!!
2012. jan. 14. 21:45
 19/27 A kérdező kommentje:
Az esemeny utani 72oras?
2012. jan. 15. 01:04
 20/27 anonim ***** válasza:
aha. 72 óráig lehet bevenni az aktust követően.
2012. jan. 15. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!