Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lyndinette 20 tablettát csak a menstruációs ciklussal egy időben lehet elkezdeni szedni, vagy hónap közepén is?
Figyelt kérdés
3 hónapja hagytam abba, előtte szedtem 4 évig. Azt viszont nem tudom, hogy előbb is elkezdhetem-e, mint ahogy jelentkezne a havi vérzés.2012. jan. 12. 07:35
11/14 A kérdező kommentje:
Jah, akkor bocsiii, már én is látom, hogy nem nekem szántad..dehát még korán van :)) természetesen én sem erre alapozok, amit itt olvasok, hanem orvoshoz is elmegyek. Csak hát érdekelt a dolog, hogy ha minél előbb szeretném elkezdeni, arra van-e lehetőség..de ezek szerint nincs :))
2012. jan. 12. 07:58
12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, tippeket!
Igen, itt az lett volna a lényeg, hogy minél előbb elkezdhessem, mert pár hete újra aktuálissá vált a dolog. Viszont 5 év gyógyszerszedés után az óvszerrel való védekezés nekem nem ad biztonságérzetet.
Sajna itt is megoszlanak a vélemények, tényleg az lesz a legjobb, ha elmegyek dokihoz :))
2012. jan. 12. 08:03
13/14 anonim válasza:
NEM lehet így elkezdeni!! Az más, ha vkinek egy évig nincsen vérzése...(bár akkor meg nem tablettával kellene meghozni, de az most mindegy).
NEM lehet hónap közepén elkezdeni, CSAK menstruáció 1-5. napján!!! Egyrészt mert hiába kezdenéd el, nem védene, ergo k.vára nem lenne semmi értelme, másrészt teljesen összezavarja a vérzésed.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mégegyszer mindenkinek. hát, azt hiszem megvárom a havimat, és akkor kezdem el.
2012. jan. 12. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!