Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lyndinette 20 tablettát csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lyndinette 20 tablettát csak a menstruációs ciklussal egy időben lehet elkezdeni szedni, vagy hónap közepén is?

Figyelt kérdés
3 hónapja hagytam abba, előtte szedtem 4 évig. Azt viszont nem tudom, hogy előbb is elkezdhetem-e, mint ahogy jelentkezne a havi vérzés.
2012. jan. 12. 07:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A menses első 5 napjának valamelyikén kell elkezdeni. Legjobb a második nap, amikor már egyértelműen beindul a vérzés. Hónap közepén semmiképpen sem!
2012. jan. 12. 07:37
 2/14 Macs1209 ***** válasza:

Ez most hülye kérdés lesz, mert bevallom, tapasztalatlan

vagyok a témában (31F), de azon a kis papíron, ami álta-

lában benne van a gyógyszer dobozában, ilyet nem írnak ?

2012. jan. 12. 07:39
 3/14 A kérdező kommentje:

de igen.. a papíron leírják rendesen, de kiváncsi vagyok más nők véleményére, tapasztalataira...

Akkor hónap közepén semmiképpen sem lehet?

2012. jan. 12. 07:42
 4/14 anonim ***** válasza:
Mivel már abbahagytad,bármikor elkezdheted szedni.Pláne,hogy egy álciklust generál maga a tabletta,aminek pont a 28napos álciklus a lényege.Teljesen logikus,hisz van,aki tablettaszedés abbahagyása után nem is menstruálna hónapokig.Szóval az is elkezdi.Évente 3hónap szünet pedig rendben van.Szedd nyugodtan.
2012. jan. 12. 07:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Elkezdheted hónap közepén, ha teljesen össze akarod zavarni a hormonrenszered...
2012. jan. 12. 07:44
 6/14 Macs1209 ***** válasza:

Kérdező: Ez nem leb@sz akart lenni, hanem tényleg kérdés.

És persze, megértem, hogy mások véleményére is kiváncsi

vagy, ebben semmi kivetni való nincs. Jah, és köszi a vá-

laszt :)

2012. jan. 12. 07:44
 7/14 anonim ***** válasza:
A használati utasítást nem véletlenül adják. Sok hülye liba van a világon, hidd el.
2012. jan. 12. 07:45
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem is vettem lecseszésnek :)Egyébként anno 4 éve, amikor elkezdtem szedni, az orvosom azt mondta, hogy a menstruáció 5. napján kezdjem el szedni, a papíron meg az állt, hogy a menszesz 1. napján... és akkor döntse el az ember :)

És nem tartom magam butának, libának meg pláne nem. Bár ha a kérdezősködés, kiváncsiság butaságnak számít, akkor igen... buta vagyok :))

2012. jan. 12. 07:49
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem téged tartalak butának, rosszul fogalmaztam, bocsi...a válaszolók között akadhat ilyen...nem jó a neten tájékozódni, mert sok marhaságot lát itt az ember lánya :))
2012. jan. 12. 07:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Figyelj szedd nyugodtan.Ha az elmúlt 3hóban megjött 3x rendesen a menzid,akkor várd meg a kövekező menzit és kezd el.

Ha nagyon brutál gyakori a szexuális életed,akkor meg jobb minél előbb elkezdeni.8évig szedtem fog.gátlót,volt 1 éves kihagyás is,volt féléves is,és mindig elkezdtem szedni,volt, hogy menstruáció megjövetele nélkül is elkezdtem.

Teljesen mindegy mert MŰVI menstruációt generál a tabletta.Peteérés úgy sem lesz.

2012. jan. 12. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!