Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek lehetnek terhességi tünetek?
Figyelt kérdés
Hali! Barátnőmmel épp egy hete voltunk együtt, védekeztünk nem volt semmi probléma, de kb 3 napja hasi görcsei és mellfeszülése van a hasi görcs szexuális tevékenységre erősödik..Holnap kellene megjönnie neki, de félek, hogy ezek terhességi tünetek..., egyébként volt már nála olyan, hogy produkált premenstruációs tüneteket, de ez félek, hogy nem az..:S
20/f
2012. jan. 9. 12:38
11/17 A kérdező kommentje:
Tudom, ebben igazad van..:/
2012. jan. 9. 13:15
12/17 anonim válasza:
Nyugi, ezek nem lehetnek a terhesség tünetei,mert ahhoz túl hamar jelentkeztek. Biztos,h premenstruációs tünetek, nekem ilyen szokott lenni.
13/17 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg csak az..csak megijeszt, hogy ilyen tünetei vannak:s
2012. jan. 9. 14:32
14/17 anonim válasza:
Én pont ezeket a tüneteket produkálom mensi előtt 3-5 nappal.
Voltam terhes is, nem egy héttel szex után és nem ilyen tünetekben jött elő nálam.
A gumin ha lyuk van. nagy felületen elreped. Ilyen az anyaga, pont az ilyen ijedelmek elkerülése végett.
15/17 A kérdező kommentje:
Hát holnap kéne megjönnie, majd kiderül..tudom nem szentírás az időpont de ha nem jön meg akkor 3-4 napot várunk aztán teszt..:/
2012. jan. 9. 22:03
16/17 anonim válasza:
Egy hét után kizárt, hogy terhességi tünetei legyenek, hiszen még be sem ágyazódott a megtermékenyült petesejt (ha lenne ilyen, ami ugye gumi mellett elég esélytelen). Sőt, ha már három napja tünetei vannak, akkor 4 nappal az aktus után kezdődtek, ez menstruációs görcs lesz, nem terhesség.
17/17 niki100 válasza:
Na megjött neki???
Ezek csak mensruálció lőtti tünetek lehettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!