Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azt csinálni hogy a csajt nem megy el orvoshoz és valameik patikábo beszerezhtjük a tabletát?
Azt szeretném megkérdezni töletek hogy én egy 19 éves fiu vagyok és van egy 17 éves lány akivel már rég együt vagyok és szeretnénk biztonságosan szexelni.
Az interneten kivül gondoltam!
Éppenséggel lehet, hogy akad olyan patikus, aki sz*rik a szabályokra, lefizethető, stb. de ezt a megoldást semmiképpen sem ajánlanám. Ha már egyszer biztonságosan szeretnétek szexelni (ami nagyon jó dolog), akkor olyan gyógyszert szedjen a lány, ami az ő szervezete esetében használ is. Azt pedig, hogy melyik ez a gyógyszer, csak a doki tudja megmondani. És mellesleg, ha egy lány szexuális életet él, ajánlott rendszeres időközönként felkeresni a nőgyógyászt, rákszűrésre járni, stb. Szóval mindenképpen menjen el a lány orvoshoz.
Amúgy miért akarjátok megkerülni a dokit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!