Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Többi lent.
Figyelt kérdés
Leszoptam a barátomat, le is nyeltem neki, de a szám olyan volt kicsit ezért letöröltem majd megigazítottam a bugyimat de lehet hozzá ért a kezem kicsit a puncimhoz, vagy a bugyim olyan lett, szerintetek van rá esély hogy terhes vagyok?2012. jan. 8. 00:36
11/17 anonim válasza:
Nem, nincs rá esély. Ezt most komolyan mondom!
Sok boldogságot azért nektek :)
12/17 A kérdező kommentje:
Csak akkor lehetek terhes ha a hüvelybe jut igaz?
Am köszönöm :)
2012. jan. 8. 01:04
13/17 anonim válasza:
Igen, csak akkor lehetsz terhes. De annak is kevés az esélye, hogy épp peteérésed van, és teherbeesel.
Mi 4 hónapja próbálkozunk kb mindennap és még nem jött össze a baba, persze van akinek rögtön sikerül.
De kb nálad az esélye 0,00001 %
14/17 A kérdező kommentje:
Legyen igazad:)
Köszönöm szépen a normális választ :)
Nektek viszont sok szerencsét,remélem összejön:)
2012. jan. 8. 01:09
16/17 anonim válasza:
hát szerinted kapcsolatba került a spermium a petesejtjeiddel, mert a bugyid olyan lett? a hüvelyed közelében nem volt, nemhogy ott, ahol lennie kéne, és én is javaslom, ha 24 évesen nem vagy tisztában ilyen dolgokkal, akkor c.idázás helyett ülj be egy 6. osztályos felvilágosító órára, lehet segít :)
17/17 anonim válasza:
És 24 évesen ennyi fogalmad nincs a dolgokról? Anyám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!