Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? Rendes válaszo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Rendes válaszokat, légyszi.

Figyelt kérdés
Pár napja miután együtt voltam a barátommal,bennem maradt az óvszer.Nem maradt magasan,kb a fele volt bennem de az alja is felcsúszott.Kicsit megijedtem,utána gyorsan elmentem tisztálkodni.A kérdésem az,hogy kerülhettek-e belém spermiumok,és lehetek-e terhes?
2012. jan. 7. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:
persze
2012. jan. 7. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Gondolkodj kicsit kérlek, mivel, h semmi nem zárta onnantól el a spermiumokat, így igen.
2012. jan. 7. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Sajnos van rá esély... Irány a nőgyógyászatra, még akkor is, ha ma csak ügyelet van! Valószínűleg kapsz majd eseményutánit... Sajnos többet nem tudok mondani.
2012. jan. 7. 11:36
 4/8 anonim ***** válasza:

-igen, lehetsz, sőt. Előbb kellett volna gondolkodni és akkor még mehettél volna 72 órásért.

Alig várom a "terhes vagyok, hogy mondjam el a szüleimnek" kérdésedet. :)

2012. jan. 7. 11:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi ezért fogtuk meg elözö párommal ezelött. Ezt tudni kell mindenkinek aki védekedik, hogyha már a férfi elélvezett és mielött kihúzná az óvszert akkor megfogjuk a végét és úgy húzzuk ki. Nekem egy hülye partnerem egyszer kirántotta azt bennem maradt én minden kérdés után bevettem a 72órás tablettát. 24L
2012. jan. 7. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja és még valami, hány éves vagy hogy ilyet nem tudsz? 24L
2012. jan. 7. 11:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen. A tisztálkodás semmit nem segít ilyen esetben.
2012. jan. 7. 12:01
 8/8 anonim ***** válasza:
ez van olyankor ha éretlen,tudatlan gyerekek szexelnek(akkor is ha 20 éves vagy,nem ment fel a felelősség,éretlenség,tudatlanság alól,hogy nem vagy 12-16,csak ő rájuk 98-99%%ban igaz),nem tudják milyen óvszer kell,és nem tudják,hogy így simán lehetnek ettől terhesek,hiszen ilyenkor semmit nem ér a védekezés,mellesleg még védekezéssel is meg van az esély aki ennyire fél a terhességtől ne szexeljen...
2012. jan. 7. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!