Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Normálisan szedem a gyógyszert. Most várok arra, hogy megjöjjön de késik 1-2 napot pedig nem szokott. Óráról pontosan tudom mikor jön meg. De voltam a barátommal. Azt mondják hogy a 7 napos szünetbe is védett vagyok. Lehet valami oka amiért nem jön meg pontosan ahogy szokott? Vagy lehet baj?
2012. jan. 5. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
A 7 napos szünetben is védett vagy, ezzel nincs baj. Mióta szeded a gyógyszert? Ha több hónapja szeded és nem kaptál közben antibiotikumot (mert az hatástalaníthatja a fogamzás gátlót), valamint nem volt erős hasmenésed, nem hánytál, (ezek miatt a fogamzásgátló nem szívódik fel és olyan, mintha be sem vetted volna), akkor elvileg nem lehetsz terhes. 1-2 nap késés még belefér, nekem is néha szokott. Esetleg stressz is késleltetheti, vagy megfázásos betegség, ilyesmi. Ha párn pon belül nem jön meg, akkor tesztelj.
2012. jan. 5. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:
TERHES VAGY!!!
2012. jan. 5. 16:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Lassan 2 éve szedem a gyógyszert és nem szedtem antibiotikumot. Köszönöm a választ. :)
2012. jan. 5. 19:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Megjött pénteken :) huh :)
2012. jan. 8. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!