Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szűz vagyok és már van egy fiú aki leszeretne velem feküdni de félek hogy az óvszer átszakad a gyogszertárba meg ciki fogamzásgátlót kérni akkor most mit csináljak?
Szerintem kérdezd meg a szüleidet ők mit gondolnak erről. Kíváncsi lennék hogy ők mit szólnának ehhez. Gondolom hogy most ezt elolvastad már van róla sejtésed. Ha értelmes szüleid vannak csak nem mondanák azt, hogy jól van kislányom.. ügyes vagy! és büszkék is leszünk rád ha megteszed!:)
Elég könnyűvérű kis ribanc vagy tényleg.. ha simán lefeküdnél vele és az a legnagyobb problémád hogy átszakad a gumi..
Remélem ha lefekszel vele egy életre megbélyegeznek ezzel a tetteddel és többet biztos nem mersz majd az utcára kimenni.. a szüleid meg remélem jól helyre raknak majd..
AAtyaa ÚÚÚÚRIISTEEEEEEN
Egyesek hogy lesznek már kislányként k*rvák??? Hogy fordul meg ilyen a fejükben egyáltalán??? "hát csak úgy le akar velem feküdni én meg csak úgy lefekszem vele"
??????????????????
Könyörgöm az ilyennek milyen szülei vannak?????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!