Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Még szűz vagyok és már van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még szűz vagyok és már van egy fiú aki leszeretne velem feküdni de félek hogy az óvszer átszakad a gyogszertárba meg ciki fogamzásgátlót kérni akkor most mit csináljak?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 17:55
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
te jó ég ennyi idősen csak azzal feküdj le akivel jársz! ne legyél már ilyen fiatalon ribanc! és főleg ne hagyd magad kihasználni!!!
2012. jan. 7. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
menjél szépen játszani,15évesnek nem való a szex,pláne nem így"van egy fiú aki leszeretne velem feküdni",menj és tanuljál még,majd 2 év múlva térj vissza erre,nem akármiért nem kell gyereknek szexelni,minden védekezés mellet van 1-2% esély a terhességre,fogamzásgátlót nem kapsz a gyógyszertárban csak úgy,normális orvos meg nem ír fel 15 éves kislánynak,szóval sztem inkább hagyd ezt előbb,érje meg hozzá,és legyél informáltabb
2012. jan. 7. 20:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ribanc vagy!
2012. jan. 7. 20:11
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem kérdezd meg a szüleidet ők mit gondolnak erről. Kíváncsi lennék hogy ők mit szólnának ehhez. Gondolom hogy most ezt elolvastad már van róla sejtésed. Ha értelmes szüleid vannak csak nem mondanák azt, hogy jól van kislányom.. ügyes vagy! és büszkék is leszünk rád ha megteszed!:)

Elég könnyűvérű kis ribanc vagy tényleg.. ha simán lefeküdnél vele és az a legnagyobb problémád hogy átszakad a gumi..

Remélem ha lefekszel vele egy életre megbélyegeznek ezzel a tetteddel és többet biztos nem mersz majd az utcára kimenni.. a szüleid meg remélem jól helyre raknak majd..

2012. jan. 7. 20:54
 15/17 anonim ***** válasza:
kis k*rva!
2012. jan. 9. 03:46
 16/17 anonim ***** válasza:

AAtyaa ÚÚÚÚRIISTEEEEEEN

Egyesek hogy lesznek már kislányként k*rvák??? Hogy fordul meg ilyen a fejükben egyáltalán??? "hát csak úgy le akar velem feküdni én meg csak úgy lefekszem vele"

??????????????????

Könyörgöm az ilyennek milyen szülei vannak?????????????????

2012. jan. 16. 13:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Kis ribizli :D Babázzál még egy pár évet... Rettenet belegondolni, hogy ilyen idős korban ez a legnagyobb bajotok! -.-" Ilyen világba szüljön az ember lánya gyereket...
2012. jan. 19. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!