Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rako óvszer. Tapasztalat?
Hali! A barátnőmmel az együttlétek során óvszerrel védekezünk. Kedvelem a Durex termékeit (csak nem engedhetem meg magamnak mindig, mert drágák), a Lifestyle is nagyon jó, viszont ezen kívül egy jött eddig be, a Rako. Ebből eddig csak a Natur változatot használtam, mindig bejött, nem szakadt, nem volt gond. Csak az a kellemetlen tényező, hogy egy idő után ilyen fehér, kicsit büdös trutyi lesz az óvszeren. Nem bosszant, nem lényeges, csak érdekelne, hogy volt e valakinek hasonló tapasztalata ezzel a márkával/fajtával. Egy kiegészítő kérdésem lenne még, hogy tudnátok e ajánlani valami ár/minőség arányban megfelelő síkosítót? Köszönöm a válaszokat előre is!
18/F
nekünk a rako nem jött be,mert szakadt.a masculan viszont bejött.egyébként az óvszeren nem érdemes spórolni.
az a fehér trutyi szerintem a barátnőd váladéka.de ha büdös,akkor gáz van,és irány a nőgyógyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!