Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha csak 4 hónapig szedtem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak 4 hónapig szedtem a Lindynette 20 tabit és most abbahagyom, az okozhat kárt a szervezetemben? Hogy csak ilyen rövid ideig szedtem?

Figyelt kérdés
Sajnos most ért véget a kapcsolatom 6 hónap után..De amúgy is váltanom kellett volna tabit, mert ettől mindig fájt a fejem!
2008. márc. 31. 10:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell abbahagynod a tablettaszedést, menj el dokihoz és írass fel másikat, ha ez nem volt neked jó (mielőtt még elfogyna ez a levél)! Szerintem ne hagyd abba azért mert most szakítottál, hamarosan úgyis lesz majd új barátod, és sokkal többet ártassz azzal, ha abbahagyod, majd pár hónap múlva megint elkezded szedni!
2008. márc. 31. 10:28
 2/3 anonim ***** válasza:
57%

Ha nem akarsz leálni a tabikról akkor ne fejezd be menj el dokihoz és felír másikat!

Amugy ha abbahgyod nem lesz baj szerintem! ismertem olyan csajt aki kb2 hónapig szedte

2008. márc. 31. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbálj ugy elmenni orvoshoz, hogy a 7 napos szünet után a másik gyógyszert tudd folytatni.
2008. márc. 31. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!