Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a behatolás miatt véreztem vagy ez már a tablettaszünetes vérzés volt?
1 hónapja szedek fogamzásgátlót, tegnap volt a 21. nap és bevettem az utolsót. Tegnap este voltam együtt először a barátommal mióta fogamzásgátlót szedek úgy, hogy belém is hatolt. (elméletileg az első szemtől véd, de parázós vagyok, így megvártam az első levelet) Elég szűk vagyok és kicsit fájt, este mikor kimentem zuhanyozni láttam hogy kicsit véreztem (nem voltam szűz). Azt hittem megjött, de se másnap reggelre, se ma egész nap nem volt semmi csak egy kis barnás folyás ami már az elmúlt napokban is volt, de az normális.
A kérdésem az hogy ugye a tablettaszünetes 7 napban kell megjönnie valamikor. Rögtön az elején meg szokott jönni, vagy majd csak a közepe fele? Tehát ne aggódjak ha ma, az első szünetnapon még nem jött meg?
Rendesen szedem amúgy a tablettát, egyetlen egyet sem felejtettem el, ugyanabban az időben veszem be őket.
21L
A 7 napban jön meg, általában a 3-4 nap körül, de az elején úgyis válzotni fog és majd pár hónap alatt áll be rendesen. Amúgy szerintem azért véreztél, mert meg fog jönni nemsokára, azért van a barnás folyásod is.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!