Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló tablettát be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló tablettát be lehet ugy venni, hogy nem hagyok közte 7 nap szünetet?

Figyelt kérdés
Az a gond,hogy most járna le a gyógyszerem,viszont barátom pont most jön haza és nem lenne a legjobb ha most jönne meg.Első lenne hogy igy rögtön szedem a következő levelet,szerintetek nem gond?
2012. jan. 4. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem nem lehet.De ha akarsz próbálgatni a hormonokkal hát tedd azt.Sokan megcsinálták már mások is,egyszer elvileg belefér.Aztán a kövi levélnél ne csodálkozz ha összevissza vérzel.
2012. jan. 4. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:

igen lehet

azonnal beveszed rendesen a következő 21 szemet majd ugyanúgy egy hetet hagysz ki

csak többet fogsz vérezni, esetleg egy kicsit megzavarod a hormonjaidat

de vissza fog állni

2012. jan. 4. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Én szinte minden nyáron amikor nyaralni megyek,tuti akkor jönne meg de én mindig kitolom a következő hónapig,és még soha semmi nem lett.Most meg babát várunk,tehát ne sürün,de a dokim szerint sem szakad le a föld
2012. jan. 4. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én dokim azt mondta,hogy egyszer egy évben meg lehet ezt csinálni.Kipróbáltam,minden rendben volt nálam.
2012. jan. 4. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!