Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mire számíthatok gyógyszervált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok gyógyszerváltásnál?

Figyelt kérdés

Fél évig szedtem Lyndinette 20-at de a mellékhatások miatt váltok! Az orvosom Yadine-t írt fel.

Mire számíthatok a váltás alatt? Esetleg pecsételő vérzés, vagy nem jön meg...... stb.

Illetve kinek mi a tapasztalata erről a bogyiról? Tudom drága meg minden, de szerintem ki lehet bírni 3havonta két embernek.

A védettségem megmarad, vagy megint várnom kell hogy átszokjon a szervezetem?

2009. máj. 22. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
A védettség megmarad, legalabbis en igy tudom. ezt olvastam egy betegtájékoztatóban. amugy benne van mindegyikben h mire lehet számitani tablettavaltasnal
2009. máj. 23. 08:28
 2/3 anonim válasza:
Lindynette 20 ról váltottam én is,és én is Yadinra 10 napja szedem szóval sokat nem tudok mondani én nem pecsételtem eddig még és semmi bajom tőle Te miért váltottál?Én ideges és feszült voltam tőle.A biztonság kedvéért én beszedem az egy lelevel utána biztos a védetség.
2009. máj. 23. 11:22
 3/3 A kérdező kommentje:
hát én azért váltottam mert fájt a fejem és alhasi fájdalmam volt amit nem lehetett mással magyarázni, szervi gondot nem találtak és csak akkor kezdett el fájni mikor elkezdtem a bogyót és a gyógyszer felszívódási ideje alatt kezdett fájni. Tehát bevettem a bogyit és 3-4 óra múlva fájt a hasam kb 1-2 órát.
2009. máj. 23. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!