Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kinek mi a véleménye a Belara...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye a Belara tablettáról? Milyen mellékhatásokat vett észre magán?

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 3 hónapja szedem... Az elején nagyon érzékeny, ingerült, sokszor levert voltam. De mostanra beállt, és már jól vagyok, és sztem jó.
2009. máj. 22. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Én lassan egy éve szedem. Pár kilót szedtem fel, de nem tudom, hogy konkrétan a tablettától vagy amúgy is szedtem volna fel. De nem ártott meg, legalább nőisebb lettem. A hajam jobban fénylik, a bőröm szebb. Nagyon ritkán van pattanásom. Az önbizalmam megnőtt. A menszeszem végre rendszeres, és kevesebb, jah és nem fáj a hasam menszesz előtt, közben. Nekem bevált. De ez egyénfüggő.
2009. máj. 22. 23:34
 3/4 anonim ***** válasza:
2 éve lesz hogy szedem.Az első egy hétben voltak hányingereim de hát a szervezetem akkor ismerkedett vele :) nem híztam,nem szőrösödök :) a mensim beállt mindig a 4. napra jön meg,kivétel ha felfázom mert akkor 1 nappal előbb :) görcseim elmúltak,a menzesz mennyisége pedig lecsökkent.a bőröm szebb lett,sok és nagy pattiim voltak de már nincsenek! :) a hajam nekem sajnos nem lett jobb :(
2009. máj. 23. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
én fél éve szedem és semmi mellékhatását nem érzékeltem, nem híztam nem voltak hangulatváltozásaim és nem volt hányingerem sem fejfájásom, nekem bevált és szeretem :)
2009. aug. 6. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!