Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan védekezzünk?
Figyelt kérdés
Gumit nem szeretnénk használni, egyéb okok miatt, valamint fogamzás gátlót sem szed.
Milyen hatásos védekezési módszert ajánlotok?
Beleélvezés eleve nemlenne.
16/F , 16/L
2012. jan. 4. 00:05
2/21 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez igazán hasznos volt.
2012. jan. 4. 00:08
3/21 anonim válasza:
Van pesszárium, spirál és még további tanácsot ad a nőgyógyász. Minden csajnak kellene legyen nőgyógyásza.
4/21 WhiteLabel válasza:
persze te marha 16éves lánynak spirál, eszedet hol hagytad ember?
5/21 A kérdező kommentje:
spermicid és megszakítás együttes alkalmazása mennyire megbízható?
2012. jan. 4. 00:12
6/21 WhiteLabel válasza:
Szerintem jobban jártok ha a barátnőd fog.hátlót szed.
7/21 anonim válasza:
Pharmatex+megszakítás és a termékeny időszakban max. csak petting! Megkérdezhetem, hogy gumi miért nem lehet?
8/21 A kérdező kommentje:
Nem akarunk, állandóan ezzel bajlódni, de ha nincs más megoldás, hát marad az, elvégre az a legbiztonságosabb.
Ezt a Pharmatex spermicidet csak gyógyszertárban, vagy rossmann és ilyen helyeken is lehet kapni?
2012. jan. 4. 00:28
9/21 anonim válasza:
A spermicid és a megszakítás együtt viszonylag megbízható.
De ilyen életkorban az óvszer lenne a legmegfelelőbb, miért nem jó az?
10/21 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem jó, csak szeretnénk anélkül csinálni.
Szóval akkor a spermicid csak gyógyszertárban kapható, vagy rossmann és hasonló üzletekben is?
2012. jan. 4. 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!