Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy hizlal a fogamzasgatlo tabletta?
Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 11:25
1/12 anonim válasza:
Azért a maiaknak a többsége már ezt nem váltja ki.
De ez nagy mértékben függ a szervezetedtől, kinek, hogy hat, vannak akiknél előfordúlhat ilyen mellékhatás.
2/12 A kérdező kommentje:
most szeretnek eloszor nekifogni szedni csak elotte tajekozodni is akarok,ha mondjuk egyik nem valik be mennyi ido utan lehet egy jobra cserelni?
es valoban van ojan is amelyik a bort is apolja?
2012. jan. 3. 11:31
3/12 anonim válasza:
Nem a fogamzásgátló tabletta hizlal. Hanem ha felborul annak következtében a hormonháztartásod, de ennek nem csak hízás lehet a következménye. Hanem például erős szőrzet stb.
4/12 anonim válasza:
először is menj el egy nőgyógyászhoz.
És ha sok a mellékhatása annak amit ő felír akkor menj vissza.
5/12 anonim válasza:
Attól függ,hogy hány kilót eszel belőle..
6/12 anonim válasza:
Lehet úgy fogsz kinézni mint a majmok bolygója főszereplői. (mármint a majmok oldalán) Hahaha
7/12 anonim válasza:
A mai gyógyszereknek már nem olyan erős a hormontartalma azért. Aműgy ha zavaró mellékhatások lépnek fel, írathatsz másmiet a dokival. És igen ápolhatja a bőrt. Mármint szoktak bőrproblémára is fogamzásgátlót írni. Ha azt szeretnéd akkor mond a dokinak h legyen szíves olyat írni ami abban is segít. A hízás pedig nem feltétlenül lép fel. Én pl még fogytam is a gyógyszer mellett. Figyelj oda arra h mit eszel és sztem nem lehet baj.
8/12 A kérdező kommentje:
pl milyen borproblemakon segitene?
elegg szaraz a borom, es piros pottyok,pontok vannak a combomon,ezen mondjuk segitene?vagy van esetleg barmi ami ezen segitene?
2012. jan. 3. 12:13
9/12 anonim válasza:
Az orvost kérdezd. Ha jól tudom ált pattanásos börre írják, de a doki biztos többet tud
10/12 anonim válasza:
Sok idiótára ne hallgass. A fogamzásgátló nem hízlal, növeli az étvágyat és a vízvisszatartó hatása lehet. Ha a megnövekedett étvágy mellett nem kezdesz el hétpofára zabálni, hanem tartod a megszokott étrended, nem fogsz elhízni. Ha felszedsz egy-két kilót mégis, akkor az a visszatartott víztől lesz. A fogamzásgátló önmagában nem hízlal és nem okoz elhízást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!