Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS Van esélye, ha így volt? Kérlek, ha van időd
segíts.
Figyelt kérdés
Szóval, barátommal együtt voltunk és picit mindketten ittunk előtte, ezért nem emlékszem annyira a részletekre.
Előszőr is kielégítettem kézzel, el is ment csak utana nem mostuk le :S utána húzott fel óvszert majd ugy hatolt belém, ez nem volt hosszú de utána észrevettük hogy félig lecsúszott de nem volt benne semmi. Csak attól félek, hogy ugyebár előtte szétfolyt a sperma. Még holnap időben lenne bevennem a 72 órás tablettát. Szerintetek ?
Kérlek szépen, nem jókedvemből írtam ki, tudom hogy hibáztam. Már ígyis egy ideg vagyok emiatt.
2012. jan. 2. 23:05
3/11 anonim válasza:
Mítoszirtók... :D
Jajj istenem, ne parázz már ennyit. Nem biztatlak arra, hogy védekezés nélkül csináld, félreértés ne essék, nagyon helyes, hogy óvszert használtok, de én 3 évig csináltam megszakítással a férjemmel és nem lettem terhes. Ja és hozzáteszem.. lehet gyerekünk.
Ennyitől nem lesz semmi bajod. Nagyobb kért okozol a tablettával.
2012. jan. 2. 23:07
4/11 anonim válasza:
semmi bajod nem lesz nem vagy terhes azért azt be kell löni oda attól hogy a nyíláson kicsit beljebb került nem fog felmászni nem ufó :)amúgy meg tartós kapcsinál mellőzd a gumit van hüvely kúp és kényelmesebb és jobban véd is :)
2012. jan. 2. 23:08
5/11 A kérdező kommentje:
oké köszönöm, picit megnyugodtam. Neki is paráztam, és azt monta hogy ne aggódjak... remélem tényleg nem lesz semmi.
2012. jan. 2. 23:10
6/11 A kérdező kommentje:
Na most utánanéztem és azt írják hogy 1-2 órát is életképes a spermium... Szoval megint beparáztam, most nemtudom mit csinaljak.
2012. jan. 2. 23:21
7/11 Skydive válasza:
Nem biztatlak én sem a védekezés ellen, de én is csináltam rengetegszer megszakítással. És soha nem volt baj. Ennyitől sem lesz. DE AZÉRT FIGYELJ ODA....
2012. jan. 2. 23:27
8/11 anonim válasza:
Attól még, hogy 1-2 óráig életképes még nem fog magától felúszni. Az férfiak nem véletlenül úgy vannak kitalálva, hogy lövelnek, mikor elmennek. Valahogy fel kell juttatni azt. Ezért is nehéz megszakítással teherbe esni, igen ritka. Úgyhogy ne aggódjál.
2012. jan. 2. 23:31
9/11 anonim válasza:
Javítok..nem nehéz teherbes esni, hanem szinte lehetetlen.
2012. jan. 2. 23:32
10/11 anonim válasza:
figyi nem biztos hogy lesz baj :) szóval én ezt tanultam amugy abban igaza volt itt egy illetőnek hogy azért azt oda az "anyagot" be kell juttatni rendesen és sokszor nem sikerül felnőtt teljesen érett embereknek sem elsőre a megtermékenyítés szóval lazíts inkább :) de ha nem jön meg a havid akkor viszont forduljatok orvoshoz meg szülőknek szólni! mert akkor már nem játék de erre kb 5% esély van szóval nyugi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!