Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha bevettem a fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bevettem a fogamzásgátlót hányszor lehet egy nap lefeküdnöm a párommal? Biztos lesz a védelem ha többször is?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 14:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
ja amúgy meg nem hiszem hogy te is annyira okos voltál az elején...valahonnan te is szedted az infókat vagy nem? vagy te már így keltél ki?
2012. jan. 1. 21:17
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem látod, hogy két különböző emberrel veszekszel, Te szerencsétlen?
2012. jan. 1. 21:42
 13/20 A kérdező kommentje:
takarodj már...:@
2012. jan. 1. 21:46
 14/20 A kérdező kommentje:
és nem látom mert nincs név...-.-"
2012. jan. 1. 22:45
 15/20 anonim válasza:

Igen, akár napjában 10szer is csinálhatjátok.

keress rá googleban, pl fogamzásgátló tabletta működése, ha elolvasod, megérted hogy működik, akkor rájössz, hogy mért írtak ilyen válaszokat.

És igen, illene tudnod, ha szedted eddig, ha nem...

2012. jan. 2. 11:17
 16/20 A kérdező kommentje:
oké
2012. jan. 2. 12:21
 17/20 anonim válasza:

Most miért kell bunkózni vele? Értelmes ember valamit nem ért, megkérdezi. Ha nem kérdez tényleg hülye marad, ő legalább megkérdezte. Ez az oldal tudtommal azért van, hogy értelmes emberek módjára a kérdező kérdésére normálisan válaszoljunk. A sok bunkó is szerezte valahonnan az információt, vagy talán tévedek?

A kérdezőnek: Többször is lehet egy nap szeretkezni, csak ne felejtsd el bevenni. Ha elfelejtetted, a tájékoztatón megtalálod mi a teendő!

2012. jan. 2. 13:29
 18/20 A kérdező kommentje:
Na végre valaki úgy látja ahogy én!! Köszönöm szépen a tájékoztatást is és azt hogy kiálltál mellettem!! Boldog Újévet!! :)
2012. jan. 2. 14:52
 19/20 anonim válasza:
Nincs mit, én sem zseniként jöttem világra. Boldog új évet!
2012. jan. 2. 21:26
 20/20 A kérdező kommentje:
Ahogy senki sem:) köszönöm!
2012. jan. 2. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!