Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer méretek hogyan vannak?
Arra lennék kíváncsi, hogy az óvszerekről, honnan tudjam meg, hogy melyik a megfelelő méret. Mert a csomagolásra vagy az van ráírva, hogy 52, 54 mm, vagy semmi. Nincs olyan, hogy rá lenne írva, hogy mondjuk L-es XL-es, és hogy melyik hány mm szélességet jelent, mert így elég nehéz kiigazodni. A péniszem átmérője 3,7 cm. Ha valaki tudna segíteni akárhogyan, az légyszi segítsen, hogy az enyémre kb. mely méretek, és fajták lennének jók:) Előre is köszi!
20/f
Én úgy gondolom, hogy ezek a számok azt az értéket takarják, amire ki tud tágulni. Nem mértem még meg a barátom átmérőjét, de mi 54eset szoktunk venni, az kényelmesebb neki:) Szerintem vegyél azt, ez az átmérő elég nagynak hangzik, az komfortosabb lesz:)
20/L
Köszönöm, hogy írtál!:)
De még várok kommenteket, írhattok még!
Es ezt is hozzatennem:
"Menstruáció” a terhesség alatt többféle okból léphet fel:
a fogantatás viszonylag későn történik, ezért a “szokásos” időpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya
a szervezet “emlékszik” rá, mikor kéne megjönnie, ezért a menses időpontjában a megszokott tünetek lépnek fel és minimális vérzés is jelentkezik
hormonális okokból lép fel vérzés, ami nem “igazi” menstruáció, és nem is teljesen abban az időpontban jelentkezik, hanem az első harmad folyamán bármikor
"
Irigyellek titeket, hogy ennyire határozottak vagytok a választásnál.
Nekem 13centi a kiterített szélessége (szóval egy tizeddel nagyobb az átmérője, mint 4centi, de legyen csak 4cm), ezt a felénél mértem, természetesen a makkomnál szélesebb.
Az 52mm-es skyn-t nagynak éreztem, furcsa volt mert a gyűrűt éreztem, bár nem mondható még az szorításnak, de lassan elindult lefelé (fél centit csúszott le).
Most akkor neked jó, nekem meg a vastagabbra nagy? Hogy van ez? Én várok többet ezektől, vagy mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!