Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mégis miről beszélgessek vele?
Első körben nem írtad le hogy valójában hány éves vagy, csak azt hogy úgy tudja 18 vagy (én ebből legalábbis azt szűrtem le hogy nem vagy annyi).
Második körben pedig gondolkozz el ezen a dolgon. Nem azon hogy sok-e a korkülönbség, azt úgyis érezni fogjátok hogy működik-e így vagy sem a megismerkedés után.
Hanem azon hogy te eleve úgy állsz hozzá, hogy milyen témákat hozz fel, ergo másnak akarod beállítani magad. Ne tedd. Add önmagadat, több okból is. Egyrészt ha olyan témáról akarsz beszélgetni amikről egyébként fogalmad sincs, vagy nem is érdekel, egyáltalán nem biztos hogy jól fog elsülni, és valóban komolyabbnak fog látni. Másrészt nem tudod világ életedben "megjátszani" magad ilyen téren, épp ezért célszerű már az elején önmagad adni, ne építs már az első pillanattól fogva ki a szemében egy másik személyiséget, később annál nehezebb lesz elfogadnia.
Ha mindenképp tanácsot vársz, akkor én azt mondom hogy komolyabbnak tűnt de mégis önmagad maradj, mutasd meg neki például hogy vannak céljaid az életben (mesélj róla te mit szeretnél csinálni), illetve hogy tudsz előre látni, gondolkodni. Mindkettő egyfajta érettséget mutat, nyilván akkor ha az ember ezt a megfelelő stílusban teszi (de ez utóbbit nem lehet könnyen megtanulni eljátszani, szóval megint csak nem érdemes).
Sok sikert!
Az első válaszoló vagyok, azért engem még fúr a kíváncsiság hogy valójában hány éves vagy?
Egyébként erre is vonatkozik az a dolog amit mondtam, hogy nem érdemes nagyot lóditani a dologban, mert úgyis ki fog derülni, és ha valakit átvágtál, akkor el fog gondolkodni rajta, lehetséges-e hogy ez még egyszer előfordul nála? Szóval azt ajánlom ezt is mielőbb tisztázd vele, nem ezzel kell lerohanni, de beszélgetés közben azért valahogy derüljön ki. Akkor még mindig állíthatod be ha ügyes vagy úgy a dolgot, mintha te valójában az eredeti korodat mondtad volna, csak a srác egy picit figyelmetlen volt (neki sem túl kellemetlen ez előfordul, és neked is megúszva).
21/F
Még mindig az első válaszoló volnék.
Senki nem ordította le a fejed, akkor sem tennék ha buta kérdést teszel fel, ez az oldal nem erről szól, ne aggódj ezen ;-)
Viszont azt jól érzed hogy a 10 év korkülönbség sok. Persze nyilván ettől még megpróbálkozhatsz nála, sőt ajánlom is, mert ha nem teszed, akkor örökre csak egy álom marad, jobb a helyére rakni a dolgot. Viszont abból a szempontból hogy te készen áll arra hogy lefeküdj vele (oké ebben lehet kételkedni, de nem ez a lényeg), még semmit nem oldottál meg. Egy 24 évesnek nem csak szexuális igényei vannak, hanem kapcsolatban is egy gondolkodásában jóval érettebb személyre van szüksége maga mellé. Nem elkeseríteni akarlak, csak felhívom rá a figyelmed, talán erről az oldalára még bele sem gondoltál.
Ettől függetlenül próbálkozhatsz, csak légy tisztába vele, hogy az ő problémái teljesen más jellegűek mint a tieid és ez bizony sokszor áthidalhatatlan akármennyire is szeretnéd (legtöbbször már önmagában a vonzalom kialakulását is gátolják legalábbis az idősebb szempontjából a fiatalabb, azaz a te irányodba).
Jómagam szintén egy 24 éves fiú vagyok, szóval nagyjából át tudom érezni a helyzetet. Bocs, hogy ezt mondom, de egy 14 éves lány még abszolút gyerek, és ezt a "sokkal érettebb vagyok, mint a többiek" szöveg csak súlyosbítja. Ha érzelmileg-szellemileg valóban egy 17 évesnek érzed magad, az csak dicséretes, de egy saját kora érettségén lévő 24 évesnek az is túl fiatal.
Egyébként meg senki nem tud kilépn a bőréből, te se tudsz vele úgy beszélgetni, mintha más lennél, mint aki vagy. Add cdak nyugodtan magad, főleg ha tényleg érettebb vagy a korosztályodnál, de ennél többre szerintem ne nagyon számíts egyelőre.
Hát nagyon fejlett és komoly lehetsz, ha rögtön hazugsággal indítasz egy ismerkedést... Ha nem tudsz vele miről beszélgetni, minek szívatod az agyát??? Inkább tanulj a suliban, nagyon gyerek vagy még!
Köszi a lepontozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!