Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok lécci segíteni, hogy egy vastagabb farokra ( 5,2 cm vastag,15 cm kerületű és 16cm hosszú ) melyik óvszer az ideális? Köszi! 18/F
"Sehogy nem számolom ki b@zdmeg. Annyi időt nem pazarolok ilyen szarságra, hogy még matekozzak rajta."
Ja, hogy neked egy egyszerű osztáshoz idő kell, bocs...:D
"Fogom és lemérem. És elhiheted, hogy ha a kerülete 13cm, felülről mérve az átmérője 4,5cm, akkor nem Pi-vel kéne osztani/szorozni, mert nem szabályos hengerről van szó, zsenikém... (Az én méretemről volt szó.)"
Így van, felülről mérve. És oldalról? Vagy te leméred úgy, hogy a legnagyobb szám jöjjön ki, a többi meg nem számít?:P Tudom, hogy nem szabályos henger, de mivel valahol vastagabb, valahol vékonyabb, így jön ki az átlagérték. Ugyanis az átlag számít, nem a legvastagabb rész... De neked aztán magyarázhatom:P Menjél inkább aludni, fellőtték a pizsit:P
Ha fellőtték a pizsit, mi a szarnak vagy még itt??? :D:D:D
"Ja, hogy neked egy egyszerű osztáshoz idő kell, bocs...:D"
Kérlek. Ossz el 15-öt 3,14-el! Öt tizedesjegy pontosságig kérem.
Oldalról? Hogy a f@szba mérjem le oldalról? :SD:SD Lesülne a pofámról a bőr, ha apám tolómérőjével mérném a f@szomat :D:D:D:D
De gyere nyugodtan. Lemérheted nekem miközben polírozol ;)
Az átmérőt mindenki felülről méri, akár csak a farok hosszúságát.
Ezért nem mérvadó adat. Kerület a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!