Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elkéne mennem dokihoz vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkéne mennem dokihoz vagy a gyogyszer miat van ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok egy olyan problémám lenne,hogy fogamzásgátlot szedek már egy éve(Laurinát)de az elözö hónapba nem váltotam ki csak most decemberbe a menstruációm ugyan ugy megjöt 10én mint az elözö honapban(elkezdtem ismét szedni a fogamzásgátlot)megvolt normálisan(5napig rendesen) de azota barnás véres folyásomon van.Ez mitöl lehet?
2011. dec. 24. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetnéd mondjuk az édesanyádat ahelyett, hogy vadidegenektől várod a választ! Nem lenne egyszerűbb?
2011. dec. 24. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért van, mert kihagytál egy hónapot. Ezzel összezavartad a hormonrendszered és most igyekszik újra visszaállni a gyógyszerrel. Én a helyedben most is, és a következő levél alatt végig kiegészítő védekezést használnék.

Nekem a legeslegelső levélnél volt az, hogy végig vérzésem volt (nem is "csak" folyás). Ebből én arra következtettem, hogy még nem állt át a hormonháztartásom a gyógyszerre, tehát nem vagyok védett. Mivel nem tudhattam, mi lesz, így végigvártam a következő levelet, hogy nem lesz-e gond aközben.

21/L

2011. dec. 24. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Tényleg a gyógyszer miatt van, de ez nem jelenti azt, hogy nem vagy védett. A betegtájékoztatóban is benne van, hogy az első hónapban normális a barnázás (és ezt vegyük első hónapnak, mert ugye egy kimaradt).
2011. dec. 24. 23:10
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat:)
2011. dec. 24. 23:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Jáááj, de mért hagytál ki egy hónapot?:( Ezzel jót biztos nem tettél a szervezetednek.
2011. dec. 25. 13:55
 6/8 A kérdező kommentje:
(nem volt pénz:/) Lebetegedet a kutyám és inkább az ö kezelésére költötem el azt a 7000ft-t
2011. dec. 25. 14:26
 7/8 anonim ***** válasza:
7ezer forintba kerül a gyógyszered?:O Az szép... És a barátod nem tudott volna kisegíteni? Mindegy, ezen már kár is sopánkodni.. Azért ne csinálj túl gyakran ilyet, mert tényleg nem lesz jó vége hosszabb távon.
2011. dec. 25. 15:06
 8/8 A kérdező kommentje:
rendben. De amugy kitudot volna csak a suli miat nem igen tudtam össe egyeztetni a dokimal az idöpontot
2011. dec. 29. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!